Itt az információs hadviselés

2011. december 12. 16:07

Sík Zoltán Nándor biztonságpolitikai szakértő szerint beköszöntött az információs hadviselés kora.

2011. december 12. 16:07

A közelmúltban meghekkeltek és a földre vezéreltek egy amerikai felderítő robotrepülőgépet Iránban. A szakértő az információs hadviselés veszélyeire hívja fel a figyelmet.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
andrasvirag
2011. december 13. 06:37
nem értem... ez komoly, vagy valami hülye vicc?
nagykata
2011. december 13. 03:30
döbbenetes, hogy az embereknek mennyire kellenek az összeesküvéselméletek és mennyire unalmasnak találják a fizikát, meg az igazságot. az átlagos repülőgépeket stabilra tervezik, ami azt jelenti, hogy nulla kontroll imputtal, tehát a pilota nem nyúl semmihez és a gép stabilan, egyenesen repűl. kivév ea vadészgépeket, azokat szándékosan instabilra tervezik. még egy sárkányrepülőre is igaz, ami ugyancsak egy szárny. ez egy felderitő platform, ennek stabilnak kell lennie. elveszitették a kommunikációt, valami meghibásodott az elektronikában, a gép meg levitorlázott. ahogy egy falevél, a fiam papirrepülője, stb. persze azt belátom, hogy az iráni hekkelés izgalmasabb magyarázat.
drieno
2011. december 12. 20:28
az lesz majd a csúcs, amikor az amcsi felderítő minigépeket meghekkelők az amerikai támaszpontra vezénylik az usa lézervezérlésű bombáit és rakétáit... az arab diákok a szilíciumvölgyben már írják a programot a mecsetben
Zázrivecz
2011. december 12. 20:10
Az interjú alapján nem tudtam eldönteni, hogy a "szakértő" úrnak ennyire felületes a tudása vagy pedig próbált úgy beszélni, hogy az "egyszerű" polgárok is megértsék. Amúgy az egyetértek az előttem szólóval, van némi időzavar a történetben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!