Az ügyészség szerint minden rendben volt azzal, hogy a rendőrök fojtófogással a földre vittek

2023. augusztus 04. 13:41

Szégyellem, de panaszkodtam közben, amin csak röhögtek.

2023. augusztus 04. 13:41
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Az ügyészség szerint minden rendben volt azzal, hogy a rendőrök először fojtófogással a földre vittek, majd a tüntetőktől távolabb vonszoltak, körülálltak, hogy kívülről ne látszódjon, mit csinálnak velem: kicsavarták a kezem, a falnak szorítottak, aztán a földre fektetve percekig a vesémen térdepeltek.

Szégyellem, de panaszkodtam közben, amin csak röhögtek.

Természetesen a törvénytelen eljárás miatt feljelentést tettem, amit természetesen elutasitottak, amit természetesen megpanaszolok, amit természetesen el fognak utasítani. Így viszont hozzájutottam az általuk készített felvételhez, amin többé-kevésbé látszik, mit csináltak velem. Az is, ahogyan az egyik piros sipkás vitéz azt kiabálja, hogy csak elbotlottam. A kamerát időnként szándékosan elfordítják, hogy ne engem mutasson, ezeket a részeket igyekeztünk saját felvételekkel pótolni.  

A felvételt nem azért teszem közzé, hogy panaszkodjak, hanem hogy két dologra képileg is felhívjam a figyelmet. 
- Ahogy nő az emberek elégedetlensége, úgy lesz egyre agresszívabb a hatalom. Vannak kollaboráns ellenzéki politikusok, akik szerint semmi gond nincs és ez egy demokrácia. De ez a felvétel is megmutatja, hogy a demokráciából a diktatúrába vezető út egyirányú ösvény és ahogy nő az elégedetlenség, úgy fog a kormány egyre keményebb megfélemlítő eszközöket használni. Ha hagyjuk.
- Ezt az aljasságot csak azért tudták megcsinálni, mert nagyon kevesen voltunk ott. Ha tízezren lettünk volna, nem legénykedtek volna így. EGY embert mindig eltaposhat a hatalom, még akár százat is, de ezreket, tízezreket nem. Akkor lesz itt változás, amikor elegen belátják ezt.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kobi40
2023. augusztus 24. 22:03
Perforált Sajtos Fuszekli csak egy kis thai masszázst kapott.
kobi40
2023. augusztus 24. 21:59
Valamit kértél az országgyűlésben. Kicsit késve, de megkaptad.
Krupp Skya
2023. augusztus 14. 20:27
Mi a lónak a faszának mentél oda?
survivor
2023. augusztus 09. 12:42
Hol a fojtó fogás ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!