Mellébeszélés és gyermekded mesék helyett, amiket a dollárbaloldal előad, ideje tisztán látnunk!

2023. június 30. 14:40

Ezek bizony felvetik a pénzmosás gyanúját!

2023. június 30. 14:40
null
Hollik István
Facebook

„Írásbeli kérdéssel fordultam a Legfőbb Ügyészhez és a Pénzügyminiszterhez Karácsony Gergely pénzmosási botrányával kapcsolatban!  Tettem ezt azért, mert az ügy és a főpolgármester hányaveti válasza minimum gyanút keltő. A titkosítás alól feloldott összefoglaló jelentést mindenki olvashatta. Ez alapján számos kérdés felmerül, de a dollárbaloldal azóta sem tud, és nem akar egyértelmű választ adni!

Gondoljunk csak bele: életszerű-e az, hogy Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölti kampányát segítő egyesület számlájára több mint 457 milliót tesznek fel készpénzben, miután Karácsony Gergely visszalépett? Hihető-e az egész balhé a pénzmosás gyanúja nélkül, ha tisztázzuk: az április 3-i választás után 126 milliónyi készpénzt tesznek fel a számlára »kampányolni«?

Ráadásul a készpénzes befizetések 13 alkalommal haladták meg a 10.000.000 forintos értékhatárt, ezen belül pedig 5 alkalommal az 50.000.000 forintot is!  Arról nem is beszélve, hogy a készpénz nagyobb része külföldi valutában volt!  Ezek bizony felvetik a pénzmosás gyanúját! Éppen ezért írásbeli kérdéssel fordultam a Legfelső Ügyészhez és a Pénzügyminiszterhez! Mellébeszélés és gyermekded mesék helyett, amiket a dollárbaloldal előad, ideje tisztán látnunk!”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
01234567890
2023. július 01. 18:22
A végsőcél a Fideszállam.
nick89
2023. július 01. 12:49
Ezüsthajó Happy End Joszip Tot Kaya Ibrahim Kövér tesók Schleht Csaba Simicska
Palatin
2023. július 01. 11:56
NEMCSAK VÁDAKAT, ITÉLETEKET AKARUNK LÁTNI VÉGRE A DOLLÁRBALOLDAL ELLEN !
kecsketenyeszto
2023. július 01. 07:47
"Mellébeszélés és gyermekded mesék helyett...." Megmutathatnátok végre, hogy lejáratás és karaktergyilkosságok helyett mit értetek el a 13 évnyi kormányzással. Hol maradnak a büntetőperek, a felelősségre vonás? A mandarineren és az origó szennylapon cikkeket írogatni nem nagy dolog. Ja hogy érdeketekben áll fenntartani egy ilyen korrupt, külföldi irányítású ellenzéket csak azért, hogy nyerjetek legközelebb is? Akkor ugyanolyan elvtelen senkik vagytok ti is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!