Kifejtős fogalmazást írt a forma a saját hősiességéről, mert eljutott a V4 csúcsra Pozsonyba

2023. június 27. 16:17

De ami a legfontosabb, hogy a kölök tanmesét akart rittyenteni magáról, hogy mekkora hős újságíró, akinek az objektivitásánál már csak a függetlensége nagyobb.

2023. június 27. 16:17
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

„Az autofelláció az a tevékenység, amit egy haladó újságíró nem bíz másra.

Kifejtős fogalmazást írt a forma a saját hősiességéről, mert eljutott a V4 csúcsra Pozsonyba. Elmélete szerint a pozsonyi kabinet által szervezett találkozóra Orbán nem szerette volna, hogy eljusson a Telex, ezért került ki az MTI-ra a sajtóregisztráció lejárta után a hír, hogy lesz ilyesmi. Nos.

Az, hogy lesz V4 csúcs, azt lehetett tudni korábban. Ha meg valaki követi a V4-et, akkor néha ránézhetne a vonatkozó oldalon a calendar fülre. Aki meg nem követi, az ne másokat hibáztasson.

Aztán meg a tótoké nem olyan fejlett demokrácia, mint a miénk, ezért az, hogy ott senki nem kérdezhetett amolyan kormányinfó módra, csak a négy ország királyi csatornája, az szintén nem a mi bűnünk.

De ami a legfontosabb, hogy a kölök tanmesét akart rittyenteni magáról, hogy mekkora hős újságíró, akinek az objektivitásánál már csak a függetlensége nagyobb. Ehhez képest sikerült a legunalmasabb, ezerszer lerágott belpol kérdést feltennie egy V4 csúcson, hogy »mi a véleménye Orbánnak a rekordmagas inflációról?«

Hát, bazdmeg, ez egy V4 csúcs. Akinek nincs egyetlen egy értelmes és releváns kérdése sem a visegrádi együttműködésről, benne a most éppen fura lengyel-magyar barátságról, ami szintén nem egy kellemes kérdés, hanem csak Dobrev Klárika youtube-os kampányához illeszkedve tesz fel kérdéseket az inflációról, az nem független, nem objektív, hanem egy nagyon hitvány propagandista. Aki ráadásul még nyilvánosan le is szopja magát.

Csicskagyász.”

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
herden100
2023. június 28. 05:16
Fontos forrás-anyagok itt: https://miniszterelnok.hu/beszedek/ Egyébként: Hajrá V4! https://m.youtube.com/watch?v=qsPZVzmVf3c&t=423s
18.0 fok
2023. június 27. 20:37
ennek a bugyuta zsidónak nyilván az fáj, hogy a cikkben megint lehúzták a gazdiról a vizes lepedőt.
Zsolt75
2023. június 27. 19:48
Aztán hányszor eltévedhetett, mert mindenhol bratislava volt kiírva.
Je suis gázvezeték
2023. június 27. 19:41
Ez csillagos ötös lett. Mellesleg nincs olyan szintje az inflációnak, ami ezt az ellenzéket hatalomra segíthetné, csak szólok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!