Piros, fehér, zöld

2022. június 23. 08:58

Hetek óta piros, fehér és zöld színű ruhába öltözött embereket látok.

2022. június 23. 08:58
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„A magyar és büszke kifejezések egy mondatban hosszú évtizedekig értelmezhetetlenek voltak. Gondolhatunk itt a kommunizmus időszakára, de a rendszerváltás utáni két évtizedben sem volt igazán nagy áttörés, ami a nemzeti büszkeséget illeti.

Gyakran szoktam gondolkodni azon, hogy a baloldalnak, globalistáknak, liberálisoknak mi a bajuk a sporttal?! Nyilván van erre egy egyszerű válasz, amely pont arra mutat rá, hogy a sportsikerek erősítik egy nemzet egységét, büszkeségét. Azonban a helyzet ennél sokkal aggasztóbb.

A globalista erők mindent fel akarnak számolni, ami a közösségeken alapul. Az ő világképük az individuumra épül. Ne legyenek családok, barátságok, közösségek, csapatok és semmi, ami erőt tud mutatni.”

Nyitókép: MTI/AP/EPA/Pool/Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2022. június 23. 15:26
"Hetek óta piros, fehér és zöld színű ruhába öltözött embereket látok." xDDDDDDDDDDDDDDDDD Hol látod te hülye fasz?! A Pesti tévében? xDDDDDDDDDDD
szandrarabo
2022. június 23. 14:16
Én is járkálok erre-arra, de ilyet nem tapasztaltam (Buda)
Akitlosz
2022. június 23. 13:55
"Hetek óta piros, fehér és zöld színű ruhába öltözött embereket látok." Nagy csalódás lehet egy narancssárga embernek.
Voltkocsmáros
2022. június 23. 12:08
Tehát amikor a komcsi gecik csináltak politikát a sportból az szuper volt,ha most egy nemzeti kormány támogatja a sportot az meg szörnyű.Anyátokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!