Oszkó Péternek igaza volt: futóbolond

2022. február 14. 07:59

A szöveget olvasva nem tudtam elhinni, hogy Márki-Zay Péter képes ilyet mondani. De, képes.

2022. február 14. 07:59
null
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Nem szívesen mondok ilyet egy (hat)hétgyermekes édesapára, mégis azt kell mondanom, hogy Oszkó Péternek igaza volt: futóbolond. Meghallgattam a mai fölvételt, mert elsőre, a szöveget olvasva nem tudtam elhinni, hogy Márki-Zay Péter képes ilyet mondani. De, képes. Tényleg ezt mondta:

»Azt, amit Orbán Viktor egy személyben megtestesít, ezt a szivárványkoalíciót úgymond, a liberálisokat, a kommunistákat, a konzervatívokat és a fasisztákat, ezt mi a szövetségben külön-külön képviseljük. Gerinces emberként mindenki megtarthatja a saját világnézetét, a saját álláspontját.«

Nyilván nem úgy értette. Ő a nem úgy értés világbajnoka. Mond egy egetverő hülyeséget, aztán nem úgy érti. Nem mintha bárhogyan értve volna értelme.

Ennél már csak az a rosszabb, ha őszintén beszél. Ha úgy érti, ahogy mondja.

Képzeljük el ezt az embert Magyarország miniszterelnökeként. Aztán nagyon gyorsan hessentsük el ezt a gondolatot. Ilyen nem történhet meg.”

Fotó: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Málaga21
2022. február 15. 21:59
Lárifári kláriferitől tanulta ezt is. Az is miután leterroristázta a szaúdi fociválogatottat, hónapokig azt makogta, hogy nem is úgy értette.
Rocktoberi
2022. február 14. 22:01
Nagy találmány volt tényleg az előválasztás. Kiválasztották maguk közül a leghülyébbet.
Lajoss
2022. február 14. 18:58
Gábor,ez borzasztó,ugye? :)
Somaa
2022. február 14. 16:32
Haha ha ilyen ostoba bugris tahó (mint ez a nyomorék fogyatékos seggfej bencsicska) bolond-ozik, az dícséret...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!