Száz Mártha Imrét, ezeret!

2022. február 09. 11:00

Kész szerencse, hogy ilyen remek ütemérzékkel nyúltak Imre hóna alá a haverok.

2022. február 09. 11:00
null
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

„Pompás ötlet volt, hogy a teljes balliberális pereputty – Gyurcsánytól Karácsonyig – felsorakozott Mártha Imre fővárosi közművezér és ingatlanmogul mögött, megtámogatva őt bajban-vészben. Kenetteljes képpel bizonygatták, mennyire hótiszta jellemű, makulátlan személyiség ez az Imre, aki minden egyes milliárdját böcsülettel, illetve tisztességgel harácsolta össze, nagy valószínűséggel bodzázással. Másik részét pedig vérrel-verejtékkel: mint például a maffiózó Prisztás József családjától beszerzett, mindössze kétezer négyzetméteres, alig kétmilliárdot érő svábhegyi luxusrezidenciát.

Gyurcsány Ferenc még azt is bejelentette: ő a maga részéről még több Mártha Imrét szeretne látni a közéletben, mert egy az kevés. Hisz oly nagy szüksége van ennek a nemzetnek luxusjachton orgiá­zó, félpucér nőjét közszemlére tevő, százmilliós Bentley-jével vonagló, vagyonába belebolondult, az alkalmazottait viszont gátlástalanul kirugdosó kreténekre. Pont akkora szükségünk van ilyenekre, mint a Ferire.

Mondom, kész szerencse, hogy ilyen remek ütemérzékkel nyúltak Imre hóna alá a haverok – még éppen azelőtt, hogy a Metropol tegnap ledobta rá az atomot. A lap ugyanis közzétett egy helyre kis strómanszerződést, amelyet a közművezér kötött az ügyvédjével még 2016-ban. Eszerint az ügyvéd pajtás a sok milliárd forintos ingatlanvagyont rejtő Lázár House Kft.-ben lévő 26 százalékos tulajdonrészére potom 1,69 millió forintért opciós vételi jogot biztosít Mártha Imre Edgárnak (ez a teljes neve), aki bármikor visszavásárolhatja azt tőle. (Tudniillik előzőleg Márthától és családtagjaitól »szerezte«.)”

Borítókép: Facebook/Mártha Imre

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vajda.
2022. február 09. 13:56
Sunyiképű közpénztolvaj. A baloldal csak lopni tud.
Vakfolt
2022. február 09. 12:37
"Gyurcsány Ferenc még azt is bejelentette: ő a maga részéről még több Mártha Imrét szeretne látni a közéletben, mert egy az kevés." Ferinek régebben jobb volt az ütemérzéke, vajon ebbe most minek hempergett bele ez a tompor?
2xli
2022. február 09. 12:35
A hülyéje, ahelyett, hogy hagyta volna azt a kis aprópénzt veszni, amit a közmű cégeknél mostanában összemorzsálgatott, és élvezné a "jól megérdemelt" milliárdjainak az elszórását, beáll a a kör közepére céltáblának.
Syr Wullam
2022. február 09. 12:14
Az igazi Edgar az a Hoover volt. Ez a macskajancsi csak Edgár haver.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!