Ha 15 éve scifit kellett volna írnom, akkor ez lett volna benne

2021. március 15. 16:10

Gyurcsány a Jobbik mellett agitál. Azerbajdzsán fontos szövetségesünk. A szélsőjobb szivárványos zászló alatt vonul.

2021. március 15. 16:10
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Ha 15 éve scifit kellett volna írnom, akkor ez lett volna benne: Egy világjárvány pusztít a világban és egy éve be vagyunk zárva. Juszt László behízelgő interjút készít a Jobbik elnökével és közösen készülnek leváltani a Fideszt. A kínaiaktól elsőként szerzünk többmillió oltást. Gyurcsány a Jobbik mellett agitál. Azerbajdzsán fontos szövetségesünk. A szélsőjobb szivárványos zászló alatt vonul. A szovjet katonák áldozatainak kommunisták segítségével állítok emléket. Torkos Matild szerint a valódi újságírók a 444-nél és a hvgnél keresendők. Dopeman a Fidesz TV megmondóembere. Meztelen keresztény uniós képviselő mászik ki egy ablakon. Letiltják az amerikai elnököt a közösségi médiában.

Mit még?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. március 16. 09:12
A közös Orbán gyűlölet összehozta a szélsőségeseket, egy "közös gyűlölködő pártba"... Ezzel úgy általában az az egyetlen baj, hogy gyűlöletből még gyereket nemzeni sem lehet!... nem hogy építeni bármit is...
annamanna
2021. március 16. 05:11
Ez durvább: Jóslat Magyarország jövőjéről 1992-ből https://www.youtube.com/watch?v=pTVS3WSD6MQ
Karvaly
2021. március 16. 01:19
"Mit még?" Amerikában a fasiszta antifasiszták és a rasszista antirasszisták együtt verik szét a városokat.
fonak
2021. március 15. 22:01
Na, valaki rám állított egy diszlájkoló botot, tessék, diszlájkold ezt is. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!