Mi a magyar emberekért dolgozunk

2021. január 12. 15:28

A munkánk nem lehet igazán sikeres a civil szféra képviselőinek támogatása nélkül.

2021. január 12. 15:28
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„A környezetvédelem, a gyermekvédelem, a kapcsolati erőszak és az áldozatsegítés témaköreiben való együttműködés lehetőségéről egyeztettünk Király Nórával, a Fiatal Családosok Klubjának Egyesülete (FICSAK), a Zöld Követ Egyesület és a Mindennapok Női Szemmel Egyesület alapító tagjával.

Ismét bebizonyosodott, hogy a családok iránti elhivatottság olyan kérdésekben is érzékennyé tesz minket, mint a természet megóvása vagy az elesettek támogatása.

A civil szervezeteknek kiemelt szerepük van abban, hogy felhívják a figyelmet a mindannyiunk életét érintő kérdésekre, megszólaltassák a szakértőket és a hétköznapi embereket, és hidat képezzenek a társadalom és a politika között.

Mi a magyar emberekért dolgozunk. A munkánk nem lehet igazán sikeres a civil szféra képviselőinek támogatása nélkül, akik közvetíteni tudják a társadalom felé, hogy van segítség.

Együtt sikerülhet!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2021. január 12. 17:32
Judit! Hálásan köszönjük a munkáját.
balbako_
2021. január 12. 16:43
Az ilyen szervezeteket (FICSAK), a Zöld Követ Egyesület és a Mindennapok Női Szemmel Egyesület) kell felkarolni az ügynököket meg kipaterolni az országból!
Nehidd El
2021. január 12. 16:15
"Mi a magyar emberekért dolgozunk." Csak óvatosan az ilyenekkel, ezekért a fb alapbüntetésként 24 órás eltiltást szokott kiróni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!