A kormány cserbenhagyta a diákokat és családjaikat

2021. január 21. 22:01

De a kormány cserbenhagyta a pályakezdőket is.

2021. január 21. 22:01
Donáth Anna
Facebook

„Bár különleges helyzetben különleges bánásmód járna a bajbajutottaknak, a kormány a koronavírus-járvány alatt cserbenhagyta a diákokat és családjaikat. A káoszkormányzásnak köszönhetően a családoknak többször is azzal kellett szembesülniük, hogy a »digitális oktatás« valójában annyit jelent, hogy »majd a tanárok valahogy megoldják«. A kormány azt üzente a családoknak, hogy a rendkívüli helyzethez az oktatási rendszer nem kíván alkalmazkodni. A felvételi ugyanúgy lesz megtartva, mintha nem történt volna semmi. Mert a kormánynak így kényelmesebb, mert a kormánynak így nem kell majd kormányozni, csak Facebookon papírfecnikből kommunikálni. Embertelen nyomás alá helyezte a szülőket és a diákokat a magát családbarátnak hazudó kormány a járvány idején is.

De a kormány cserbenhagyta a pályakezdőket is. Igazságtalanul pont a munkahelyek megóvásán, a munkanélküliek támogatásán spórolt. A pályakezdő fiatalok és azok, akik már évek óta fizetik a járulékokat, várakozhattak a kormányhivatalok előtt – a nekik járó támogatások hónapokat késtek, vagy meg sem érkeztek.

2022-ben le kell váltanunk a kormányt – és egy olyan Magyarországot kell építenünk, amelyben az állam valóban a válság megoldásán és az emberek megsegítésén dolgozik”.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
panka45
2021. január 22. 12:54
Normális ez nő? (persze lehet, hogy férfi, nem lehet biztosan tudni)
VeJoLa
2021. január 22. 12:49
Egy KACSA is sok volt naponta, nemhogy egy egész fészekalja! Igazán "cserben hagyhatna" már bennünket örökre!
zakar zoltán béla
2021. január 22. 11:54
trotty
péterx
2021. január 22. 11:26
Mi van grafomán Donáth? Ha felvilágosulatlan vagy ez ügyben, kérdezd meg a debreceni egyetemistákat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!