Csenyétén jártam, ahova januárban a mentők sem mertek bemenni

2020. június 25. 10:50

A helyiek a mentőket hibáztatják, amiért a halálos fenyegetés ellenére kiérkeztek ugyan, de nem mentek be a faluba.

2020. június 25. 10:50
Dúró Dóra
MTI OS

„Szürreális időutazás: utcán kóborló gyerekek, omladozó házak, nyakig érő gaz mindenfelé. Helyszíni tájékozódásom során kiderült: a helyiek a mentőket hibáztatják, amiért a halálos fenyegetés ellenére kiérkeztek ugyan, de nem mentek be a faluba. A 49 évesen elhunyt férfi családjával is beszéltem, már egy kb. hat éves unokája is van, és ahogy láttam, ez nem ritka arrafelé.

A Mi Hazánk szerint az állami dolgozóknak jár a tisztelet. A témában készült helyszíni videós riportom a hivatalos Facebook-oldalamon tekinthető meg, ide kattintva: https://www.facebook.com/durodora/videos/268384464437747/

Dúró Dóra
elnökhelyettes
Mi Hazánk Mozgalom”

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2020. június 26. 17:39
Azért nem furcsa, hogy Dúró Dóra június 24-én elmegy Csenyétére "oknyomozni" miután az ominózus haláleset után, a két mentőst végre meggyanúsítják. (Persze én azt gondolom, hogy ha volt hiba, akkor az a diszpécsert terheli elsősorban, mint az utasítást adó felettest, de majd ez az eljárás során bír relevanciával - szerintem.) Ő, elmegy! Érdekesek a videóbeállítások is! Hát milyen magas ez a nő?! Dúró képviselő asszony aki vérnáci -, végül is néhány romával tud beszélni, akik szerint a mentőszolgálat hibája, késedelme miatt következett be az emberhalállal végződő tragédia január végén. A mentősök pedig szóba se állhattak vele. Ennek ellenére, sikerült a magyar parlament független képviselőjének, aki ma már egy szélsőséges és betegesen gyűlöletkeltő párt tagja, minden negatív sztereotípiát felsorolnia (kimondatnia egy férfi kiragadott beszédéből) a cigányokkal szemben a Csenyétén való autókázása közben. Köszönjük képviselő asszony! Tényfeltáró videója az egy élő adta világon semmit nem tett hozzá a történethez, de élvezettel előadott lenéző-lesajnáló monológja szépen visszatükrözte az ön "jellemét". Ön, egy cigánygyűlölő ember, aki felsőbbrendűnek gondolja magát másoknál. Véleményem szerint pedig az emberiség söpredékéhez tartozik, akiben annyi a filantrópia, mint sátánban a szeretet!
békalepcse
2020. június 26. 10:35
Azt a falut még pár év és teljesen lelakják, aztán szétfutnak a világba, magukkal vive a mentalitásukat. Már most is romokban laknak. A ballibek mehetnének megtanítani őket emberként élni, ha nem verik őket agyon az első kapavágás előtt, mert munkáról akart beszélni velük.
Ernie Pantuso
2020. június 26. 06:26
Tezsvírek! Meg kell tanulni civilizáltan élni... Az a baj, hogy ez nektek 600 év alatt sem sikerült.
Welszibard
2020. június 26. 00:03
Amikor az első sváb telepesek megérkeztek a porig rombolt Visegrádra, visszafordultak, látva a kilátástalan helyzetet. A második toborzásra már 10 év adómentességet kaptak a császártól. 10 év alatt felépítették Visegrádot újra, úgy hogy nem álltak sorba a "segílyért", mert nem volt segély. Újabb 10 év múlva templomot, kápolnát építettek. Csenyétén már két templomot is szétszedtek, miközben a gádzsó evangélikusok adják az ingyen ebédet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!