A Fidesz szerint aki nem fehér bőrű, heteroszexuális, keresztény az nem ember

2019. augusztus 13. 15:27

Ehhez nincs joguk.

2019. augusztus 13. 15:27
Kunhalmi Ágnes
Facebook

„Nem vagy jó magyar, ha nem szültél négy gyermeket. Nem akarunk látni kerekesszékes embereket plakátokon.

Már megint nagyot mennek.

Ma sokakkal együtt mi sem vagyunk jó magyarok hiába harcolunk ellenzéki politikus társaimmal azért, hogy jobb oktatást kapjanak a magyar gyerekek, hogy ne lökjék ki őket tömegével az iskolából általános iskolai végzettség nélkül. Nekem is megdobban a szívem, ha magyar sportolók eredményt érnek el, parasportolóknál úgy rendesen, és nincs négy gyermekem, de nagyon szeretnék legalább egyet, mint oly sok nőtársam, akiknek ez nehezebben megy.

De a Fidesz szerint aki nem fehér bőrű, heteroszexuális, keresztény az nem ember. Ehhez nincs joguk. Nincs joguk megkülönböztetni magyart és magyart! Senkibe sincs joguk belerúgni!

Hiszem és tudom, hogy mi magyarok sokkal jobbak vagyunk ennél! Sokkal-sokkal jobb magyarok lakják országunkat, a Kárpát- medencét és a világot. Jobb ország és jobb nemzet vagyunk együtt, politikai hitvallástól függetlenül. Érvényt kellene már ennek szerezni egyszer.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 192 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2019. augusztus 14. 12:46
"De a Fidesz szerint aki nem fehér bőrű, heteroszexuális, keresztény az nem ember. Ehhez nincs joguk. Nincs joguk megkülönböztetni magyart és magyart! Senkibe sincs joguk belerúgni!" http://a.te.ervelesi.hibad.hu/szalmabab
Kandeláber
2019. augusztus 14. 12:13
Te csak szimplán hülye vagy, a barátnőiddel - Bangónéval, Bundás Andival, Szél Bernivel és a többivel együtt.
syphax
2019. augusztus 14. 11:14
" A Fidesz szerint aki nem fehér bőrű, heteroszexuális, keresztény az nem ember." ERRŐL SZÓ SINCS KUNHALMI KISASSZONY. EZT CSAK ÖN ÁLLITJA, HOGYASSZONGYA: "A FIDESZ SZERINT...." NEM!!! ÖN(!!!) SZERINT áll az a dolog úgy, hogy a "FIDESZ SZERINT ÁLL(NA!!!!!) IGY! DE PERSZE NEM ÁLL IGY! TEHÁT "EZ" AZONBAN CSAK AZ ÖN KÉPZELGÉSE-FIKCIÓJA, S NEM A VALÓSÁG!
barany
2019. augusztus 14. 10:47
Ez a nyomorult teljesen megzakkant. Akkorákat hazudik, hogy azt már maga sem hiheti el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!