Apró civil kérdések

2017. április 19. 19:59

Ha külföldi támogatás nélkül résztvevői vagyunk a civil tüntetéseknek, akkor minek minősülünk?

2017. április 19. 19:59
L. Ritók Nóra
HVG

„Ha külföldi támogatás nélkül résztvevői vagyunk a civil tüntetéseknek, akkor minek minősülünk? Csak akkor leszünk veszélyesek, ha ezt külföldi támogatásból tesszük?

Ha külföldi támogatásból a határon túli magyar pedagógusoknak szervezünk képzéseket az esélyegyenlőségről az oktatásban, akkor mik vagyunk? Vagy ők most nem számítanak, mert az országhatáron kívül élnek? Vagy a rájuk irányuló külföldi finanszírozású programok is lehetnek nemzetellenesek?

Ha ügyesen úgy próbálom, hogy csúsztatva kérjem a külföldi pályázati támogatást, részletekben, és évente csak 7 199 999 Ft-ot kapunk, az gyanús lesz? Így lemaradhatunk a listáról?

Apró kérdések….de muszáj lenne látni, hogy ezek a szempontok, hogyan jelennek majd meg a törvény finomhangolásában. Hogy alkalmazkodhassunk a »jogszerű« keretekhez.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2017. április 20. 20:39
Az attól függ....Ám mivel Lenin óta megkopott "a nimbuszotok"-hasznos idiótákból-haszontalan idiótákká váltatok.,Mivel a fizetési színvonalatok hovatovább oda tendál,hogy még azt a kis pénzt sem érdemlitek, amit kaptok. A birkák idegei a tieitekhez képest cérnaszálacskák. Ti hagyjátok, hogy egy kókler Bunkócska fejen kólintson benneteket, miközben kockás réklibe öltözteti az egész meghülyített társaságot és most majd nyomja a fejeteket egy randa veres PUKLI! Tehát ha a más zsebét kitömik a tüntetés szervezéséért, ti pedig ingyen gágogtok, fütyültök-akkor SÍK HÜLYÉK vagytok. Ellenben, ha tagdíj,vagy szolidarnoszty suska leperkálása után a ti pénzeteken szervezik a bulit, akkor szimpla hazaárulók-de már ezt sem tudjátok felfogni, mert a szivacsos agyvelőgyulladás kitörli az emlékezetet a buksitokból, mint a repetázó menzás gyerek a mákos gubát a műanyag tálból....
csurcsányi
2017. április 20. 15:19
A kommunista olyan mint Ságvári Endre akinek 32 neve volt.Most éppen független civilek!
puszika
2017. április 20. 13:35
Óóóóóóóó, leányom nem olyan egyszerű kérdés ez. A külföldi támogatás ott van a felépített stage-ben a hangosításban a szórólapokban a zászlókban a szétosztott fütyülőkben a hajléktalanok toborzásában/pénz/ a tünti után bulizó fiatalok italában,külföldiek ide utaztatásában....................... igen ott van! És gondolod leányom a téged olvasónak mindez nem jut eszébe? Ti pedig önként dalolva/?/ nagy képmutatással " támogatás nélkül" tüntettek. Nem most jöttünk le a falvédőről!!!!
Morgen
2017. április 20. 09:40
Annyit nem értek, mint Heller Ágnes! Ő ugyanis fénykorában tudott használható előadásokat tartani az egyetemen! Ti meg már ott megrekedtetek, amikor ő magyarázkodott a kommunista rendszernek! Ti pénzért, kapzsiságból, dühből, gyűlöletből , álságos módon terjesztitek, hogy félnetek kell, miközben mások -egy egész ország- életét akarjátok tönkretenni! Hellert legalább üldözték, mert voltak értelmes, emberi gondolati (amik mára-a ti hatásotokra- semmivé váltak). Mi lesz abban jó Nektek, ha Magyarország belesüllyed az IMF-hitel okozta , vagy a migráns-hitel okozta adósságcsapdába , aminek a következménye az egészségügy elérhetetlensége a tömegek számára, a nyugdíjak nagy részének elvonása , a fizetések a megélhetésre sem lesznek elegendőek? És még Te sajnáltatod magatokat, te, aki át sem gondolod, mibe akarjátok taszítani ezt6 az országot! Amúgy meg: Buda-Cash! Biztosan tudod, miért emlegetem! Nem volt elég Görögország, Ukrajna és újabban Macedónia, Szerbia , most Magyarország a soros?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!