Orbán Viktor – Magyarország legmeghatározóbb márkái

2017. január 04. 15:16

Mi mutatná jobban egy márka sajátos erősségét, mint hogy időről időre lényeges beltartalmi elemeit lehet kicserélni, eldobni anélkül, hogy a márka követőit ez egy picit is elbizonytalanítaná?

2017. január 04. 15:16
Pál Zsombor
Kreatív

„»Ma ő az első számú celebünk, az ország legnépszerűbb embere, brandje. Ő a legnagyobb sztár, övé a legtöbb követő, ő mögötte áll a legtöbb katona, értsd, rajongó.« drMáriás mondta ezt a magyar Enver Hodzsáról a 24.hu-nak adott interjújában, és ezen a ponton el kell árulnunk, hogy ennek az egész összeállításnak ez a két mondat adta az ötletét.

A Kreatívnál szeretjük a megragadható, bátor, egyáltalán: valamilyen dolgokat. Orbán Viktorra akkor is igazak ezek a jelzők, ha mindazzal, amit pusztán a Kreatívot érintő szektorokban tesz, csak vitatkozni tudunk, és akkor olyanokról még nem is beszéltünk, hogy egészségügy, oktatás, jövő, vagy akár csak ez az egykedvű, vacak jelen.

De mi tudna egy meghatározó márka egyértelműbb ismertetőjele lenni, mint hogy minden kihívója hozzá méri magát? Mi volna meghatározóbb annál, hogy valaki legalább egy évtizede tematizálja egy ország teljes közéletét? És mi mutatná jobban egy márka sajátos erősségét, mint hogy időről időre lényeges beltartalmi elemeit lehet kicserélni, eldobni anélkül, hogy a márka követőit ez egy picit is elbizonytalanítaná?”

Amit nagyon várunk következő lépésnek: Saját márkás termékeket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. január 04. 17:44
Én meg azt nem értem, hogy negyed évszázada magyarázzák, hogy Orbán egy senki, aztán otthon óránként a nadrágjukba rondítanak az Orbántól való félelmükben. De ez legyen az ő dolguk. A tény ezzel szemben, hogy sem a XX. sem a XXI. században nem volt ilyen világszinten ismert és tömegek által kedvelt magyar politikus, mint ő. A választási sikereit meg annak köszönheti, hogy eddig ilyen jól nem vezette senki az országot. No, ez a nagy titok okostojások!
puszika
2017. január 04. 17:20
Én nem tudom hogy van ez,de miért hiszitek,hogy a miniszterelnök gyepálása azonnal KREATÍVVÁ emel benneteket,kedves Zsombor? Szerintem inkább az a magyarázat,hogy minél sikeresebb,ti annál jobban gyűlölitek/ez a balos értelmiség kórtünete/.! Hja fiam,ha majd annyi rágalmazást,karaktergyilkolást,általa ki nem mondott de szájába adott vagy félremagyarázott mondatot.....viselsz el/ha egyáltalán elviseled/,na akkor bekötheted a cipőfűzőjét! Addig meg tanulj tinó még ökör is lehet belőled!!!!!
péterx
2017. január 04. 16:57
Érv nélküli , zagyva betűhalmaz ez a cikk . A magyar választópolgárok többsége nem véletlenül áll ki - immár 10 éve - dr Orbán Viktor kíváló politikai teljesítménye mellett .
AntalPeter
2017. január 04. 16:31
Viktor
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!