Helikopter

2016. október 17. 12:22

Nem mindegy, hogy a versenypiacon megkeresett, vagy a magyar emberektől ellopott pénzen helikopterezünk.

2016. október 17. 12:22
Kóka János
Facebook

Nem szívesen nyilvánulok meg manapság nagyközönség előtt politikai témákban, hacsak nincs rá nyomós okom. Most van. Megszólítottak. Én ezeket gondolom erről:

Nem mindegy, hogy a versenypiacon megeresett, vagy a magyar emberektől ellopott pénzen helikopterezünk.

Nem mindegy, hogy tehetős emberként politikára adjuk a fejünket, vagy politikusként válunk irdatlanul gazdaggá.

Nem mindegy, hogy politikusként felvállaljuk a tisztességesen szerzett vagyonunkat, vagy permanensen hazudunk, amikor kibukik, hogy többszörösét költjük annak, amit hivatalosan keresünk.

Nem mindegy, hogy mi bukunk bele a saját hülyeségünkbe, vagy az újság, amelyik meg meri írni.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 225 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2016. október 18. 19:11
Persze, ismerjük a ti versenypiacon megeresett vagyonotokat. Ott kezdődik, hogy vagy intéz az anyós párszázmillát puszira, amiből megvehetsz egy olyan állami vállalatot, ami a tízszeresét éri, majd a következő három évben röhögve visszafizeted a hitelt belőle. Utána meg veri a mellét, hogy mekkora üzletember. A rendszerváltás utáni privatizáció, amiből ti meggazdagodtatok, az évszázad legnagyobb lopása.
írmag
2016. október 18. 08:46
A számonkérés hiánya megteremtette a helikopter tulajdonlás megítélésének otrombaságát. Munkából nem lehet megtenni. Ügyeskedéssel, csalással, lopással, igen. Lehet fokozni a tisztességtelenséget.
néhai Ch.Pilot
2016. október 18. 03:46
Szép szavak ezek egy a magyar állam tulajdonát szétlopó rablóprivatiztáción meggazdagodott komcsi aranyifjú szájából. Szép, de hamis szavak.
választópolgár
2016. október 18. 01:15
ő az a kókaügyi kakaóbiztos, aki túlárazott óvodásoknak szánt számítógépekkel, állami megrendelést nyert el, majd volt szdszes gazdasági miszterként nemrégiben felfért orbán neaztnézzékamitmondokhanemamitcsinálok viktor reggel délben meg este elszámoltató népnemzeti kormánygépére szijjártó péter által kiállított diplomataútlevéllel? Nem baj te úgysem fogsz emlékezni rá a következő választásokon hogy ezek újra és újra és újra átvernek. És még azután is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!