Mi is tehetünk a magyar fociért!

2016. június 27. 15:13

Ha jót akartok tenni a magyar focival, keressétek meg a településeteken működő utánpótlás egyesületet és támogassátok!

2016. június 27. 15:13
Czotter András
Mandiner

Most már hagyjátok abba az „Azért szép volt fiúk!” tartalmú postokat, légyszi!

Ha jót akartok tenni a magyar focival, keressétek meg a településeteken működő utánpótlás egyesületet és támogassátok!

Ha nincs ilyen egyesület, akkor kezdeményezzétek, hogy legyen! ÖNÁLLÓ gyerekfoci egyesület, NE a felnőtt csapat mellett működő utánpótlás csapat, ez nagyon fontos!

Egy önálló gyereksport egyesület mindig sokkal könnyebben talál támogatókat, akár szponzorokat is. Ha tenni akartok valamit, ez az egyik legfontosabb lépés!

Halustyik János barátommal és még jó pár gyáli cimbivel, akiket itt felsorolni sem tudok, ilyen megfontolással alapítottuk a Lurkó FC-t 2002-ben, ahol azóta talán öt-hatszáz gyerek is focizott és focizik jelenleg is, lettek nagy tehetségek, vagy csak szimplán megszerették ezt a sportot. 

Szép lesz, fiúk és lányok!

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kérdés
2016. június 28. 18:34
Akinek pedig tehetsége vagyon, alapítson :-) http://kiralysportletesitmeny.hu/hu/index.html
héttörpe
2016. június 28. 10:35
Kedves Czotter! Amíg az utánpótlásnevelésből el nem takarodnak a jelenleg benne lévők, egy fillért nem adok nekik.
még fokozza
2016. június 28. 09:48
Építsünk még több stadiont!!
Tintamin
2016. június 27. 23:21
Ha jót akartok tenni a magyar focival, keressetek minden utánpótlás csapatba külföldi edzőt, aki képes tanulni, fejlődni, koncepcióban dolgozni........ Amíg nálunk nem lesz megreformálva az utánpótlásképzés, addig baszhatjuk. Amíg nincs koncepció, és a közmilliárdokból vegetáló akadémiák olyan vállalhatatlan alakokat neveznek ki szakmai igazgatónak, mint pl. Bognár, (Felcsúton) addig itt nem lesz előre lépés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!