Állami Kreatívipari Központ

2013. november 15. 13:18

Biztos a mi hibánk, de a magyar államról nem a kreativitás jut az eszünkbe. Meg hogy ennek külön központot kellene állítani. Minek?

2013. november 15. 13:18
zero
Vastagbőr

Biztos a mi hibánk, de a magyar államról nem a kreativitás jut az eszünkbe. Meg hogy ennek külön központot kellene állítani. Minek? A magyar állam kreativitását mindenki pontosan érezte az elmúlt 3 évben.

Kreatív trafiktörvény. Kreatív jogalkotás. Kreatív kommunikáció. Kreatív magánnyugdíjvagyon-megvédés. A közoktatás a két lábon járó élő kreativitás, ahol még a borítékok címzését és a KLIK-utasítás alapján kell végrehajtani.

Ha magyar állam és a kreativitást kellene vizsgálni, akkor csak annyi mondok, hogy »rontott tértivevény nyilvántartás«, nav.hu meg oep.hu. Ez az igazi »magyar startup«!

Ebben az ország 2 csoport tud nagyon sikeres lenni: az egyik a haverok-strómanok-csókosok csapata, akik az állami kapcsolataikat kihasználva hozzájutnak az EU-s forrásokhoz, pályázatokhoz, esetleg csak lazán iratnak maguknak (és magukra) egy törvényt.

A másik csoport azon kevesek, akik a lehető legmesszebb vannak az állam lassan mindent behálózó csápjaitól, a legjobban akkor járnak,ha valahol külföldön lettek sikeresek és egyelőre még nem keresztezték valamelyik Fidesz-közeli vállalkozó érdekszféráját és nem termelnek akkora profitot, ami miatt esetleg érdemes lenne államosítani / megszerezni / különadót kivetni rájuk.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fahrenheit 451
2013. november 15. 14:28
"»rontott tértivevény nyilvántartás«, nav.hu meg oep.hu. Ez az igazi »magyar startup«!" ...alaptörvény asztala, meg maga az alaptörvény, a módosításokkal. Közműszámla narancssárga mezőben. Földmutyi, stadionmutyi... különösen a "Magyarország jobban teljesít"...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!