A Ma este Színház! után jöhet a Ma este Koncert!

2013. november 13. 14:28

Közeli tervünk a Ma este Koncert! létrehozása, ahol a színház mellett az aznapi könnyű- és komolyzenei koncertekre is tudtok hamarosan last minute, félárú jegyet kapni. Interjú.

2013. november 13. 14:28
Szabadkai Attila, Limbacher Tivadar
Life.hu

Beszéljünk kicsit a számokról! Mennyit adtatok el az elején, hol tartotok ma? Melyik az a dátum, amit örökre megjegyeztetek a vállalkozásotokkal kapcsolatban?

Attila: 2011. december 9-én, pénteken indultunk el élesben, aznap négy jegyet adtunk el. Az első jegyet én magam vettem, tesztként, hogy működik-e az oldal. Persze elmentem az előadásra is a teszt után, egy nagyszerű táncszínházi darabot láttam!

Tivadar: Egy évvel később, ugyanaznap közel 600 jegyet adtunk el. Százszoros növekedés, szép, ugye? (nevet) Persze kis számoknál ez könnyebben valósul meg. Idén, a kétéves évfordulónkon az előző évi forgalom háromszorosára számítunk. Ez még mindig nagyon szép fejlődés! Büszkék vagyunk arra is, hogy lényegében az összes budapesti és számos vidéki színház csatlakozott a kezdeményezésünkhöz. 86 partnerünk van, köztük olyan nívós és népszerű előadóhelyek, mint a Vígszínház, Nemzeti Színház, Katona, Örkény, Dumaszínház, vagy a Szegedi Nemzeti Színház. (...)

Szerintetek hol fogtok tartani néhány év múlva?

Attila: A honlapban még óriási növekedési potenciál van. Közeli tervünk a Ma este Koncert! létrehozása, ahol a színház mellett az aznapi könnyű- és komolyzenei koncertekre is tudtok hamarosan last minute, félárú jegyet kapni. Persze már most is vannak koncertjeink, ezeket még a honlapon találjátok meg a többi előadás között. Gondolkodunk még a modell és a szoftver külföldi piacra vitelén is: Bécsben már el is kezdtünk mozgolódni, bár ez nagyobb falat lesz.

Tivadar: Úgy szeretjük, mint ahogy egy jó szülő szereti a gyerekét, és ez nem vicc! Teljesen hozzánk nőtt, az identitásunk részévé vált. Ugyanakkor minden szülő életében eljön a pillanat, amikor engedi a gyermekét kirepülni. Kaptunk már több megkeresést is nagyobb cégektől. Biztos eljön az idő tehát, amikor egy új dologba szeretnénk kezdeni, és a Ma este Színházat egy másik gondos gazdára bízzuk, aki még tovább tudja növelni a népszerűségét. Elvégre a hat ötletből öt még megvalósításra vár!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!