Nyílt levél Erdős Virághoz

2013. szeptember 20. 19:46

Amikor pályáztál, tudhattad, hogy ez a kormány a Kárpátiának állami kitüntetést adott. Ha hallottad hírét, egyáltalán miért pályáztál az NKA-hoz?

2013. szeptember 20. 19:46
Szalóki Ági
Facebook

„Kedves Erdős Virág!

Nem ismerjük egymást személyesen. Nagyon tisztellek és szeretem az írásaidat. Olvastam az NKA-hoz írt leveled. Amikor pályáztál, tudhattad, hogy ez a kormány a Kárpátiának állami kitüntetést adott. Bizonyára azt is, hogy a kitüntetés átadása körül – itt a Kárpátia méltatásának szövegére gondolok – nem volt épp minden rendben. Alább mellékelem Bolya Mátyás Balogh Zoltánhoz írt levelét. Úgy gondolom, mindezek után nem is meglepő, ha az NKA a Kárpátia készülő lemezéhez támogatást nyújt.

Amennyiben nem tudtál erről az ügyről, úgy értem és elfogadom a döntésed, ám ha hallottad hírét, egyáltalán miért pályáztál az NKA-hoz? Kaptam én is támogatást és úgy veszem, mintha részben saját pénzem kapnám vissza, hiszen eleget adózom. Remélem, lesznek, akik többszörösen megadják Neked, amit most az NKA-tól nem fogadsz el, mert várom, várjuk az írásaid, sokat adnak. Csupán arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy ha mindenki – aki hozzád hasonlóan gondolkodik – lemond a támogatás összegéről, az üzenetértékkel bír, de nem jelent megoldást. Legalábbis így érzem. Megoldást az jelenthetne, ha létezne Magyarországon igazi független mecenatúra.

Üdvözlettel:

Szalóki Ági”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mustarharmas
2017. január 13. 22:53
Ezt az Erdőst korábban legesztiztem, de inkább egy Romhányi utánérzés. Annyi különbséggel, hogy Romhányi eredeti, vicces és nem érezte magát vátesznek, az új Adynak. Szemben ezzel a libával.
historiker
2017. január 13. 22:52
Félreértetted. Ez itt gyakorlatilag benyalt. Annyit tudatott a másik szerencsétlenséggel, hogy pénzt ne utasítson vissza soha.
Zernebock
2014. augusztus 16. 12:00
HÚBAZDKI, DE UNDORÍTÓ...
historiker
2014. augusztus 16. 11:57
A szokásos. Rinyáló zsidó kurva. Ez van beleégve az agysejtjeibe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!