Nem a Fideszre szavazok 2014-ben

2013. június 28. 10:31

Nem is azzal van a baj, hogy nem bízom az MSZP-ben, a korszakváltókban, LMP-ben, akárkiben. Nagyobb baj, hogy az országban nem bízom.

2013. június 28. 10:31
outisz
A KARD

„Nem értem miért lenne jó, ha a jelenlegi ellenzéket azzal bátorítanánk szárbaszökkenésre, hogy egy még lehetetlenebb terepet biztosítunk számára. Értem én a logikát, hogy most tart ott az ország, hogy elhajtjuk a barmokat, de emberek, az még négy év orbánizmus. Ennyi időnk nincs.

Nem tudom kire fogok szavazni, de a Fideszre biztosan nem. Nem is azzal van a baj, hogy nem bízom az MSZP-ben, a korszakváltókban (ez nem valami sci-fi regény címe?), LMP-ben, akárkiben. (Mert mondjuk nem bízom.) Nagyobb baj, hogy az országban nem bízom, arra hogy képesek lennénk magunk mögött hagyni a kádárkort. És ha most nem sikerül, még négy év agymosás után, még 80% rezsicsökkentés után, még szorosabb médiahatalom, még nagyobb gazdasági háttérrel 2018-ban sem lesz nagyobb esélye a paradigmaváltásra. (...)

Úgyhogy maradnak nekünk a jól ismert arcok, magunk között vagyunk. Ha jobb ötletem nem lesz, majd arra szavazok, aki szerintem a legkevesebbet fog lopni. Mert ha nem teszem, valaki más sokkal többet fog lopni tőlem. És ha nincs más, már ez is elég indok. Jó reggelt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hümmögő
2013. június 28. 15:55
Nem kaptál trafikot? Sebaj! Csak akkor nyomj egy X-t, ha sosem akarod többé ezt a tolvaj bandát! Ha meg kételyeid vannak, hogy a másik is lopni fog? Akkor ne szavazz, mert tutira lopni fognak, csak a mérték nem mindegy! Most arcátlan! Hm!
orion
2013. június 28. 15:42
Ez ki ez-mi ez és miért fontos, hogy kire szavaz vagy nem szavaz?
qccqccqcc
2013. június 28. 15:36
Jaj, az ismert duma: nem az MSZP-re szavaztam, a Fidesz ellen:-)
kérdés
2013. június 28. 15:07
Bugyuta gyermek. A pénzeszsákokon kívül a kutyát sem érdekli, hogy ki lopja el a pénzünket. Amit azért kapnánk, hogy elhigyjük, járhat nekünk is tán. Pedig nem. Ahogy nekik is extraprofit jár, így nekünk is túlsizetett minden alulfizetett állás. Mi a SzentSzilvát produkálunk mi azért, hogy egyfolytában járhat a szánk? Ugyanígy a bizalom. Velem szemben, amíg agyilag érett leszek egy normális döntésre, mindenki legyen türelemmel (például addig, míg kimászok egy rossz döntésemből eredő adósságcsapdámból, vagy a magam választotta mókuskerékből), de én azonnal és garantáltan elvárom mindenki mástól a felelősségteljes gondolkodást, sőt kormányzást? Ha eddig nem működött, mitől is működne másnál előre garantáltan jobban, és tovább? Nem azon múlik inkább, hogy mennyire vagyunk képesek megtanálni az egyensúlyt a sok anomália után? Nekem mindegy, hogy fékek-ellensúlyoknak, vagy harmonizációnak híjják. De amíg bármilyen irányú haladást állandóan egy túlszervezett és kontraszelekcióra bazírozott fékezés (értsd folyamatos keresztberakás) gátol, aqddig mitől is várjuk a változást? Ugyanazok ülnek majd ugyanabban a székekben, mindenhol, ahonnan fennen kiáltják 2008 óta a tartós gazdasági válságot. Most akkor mi is múlna momentána Fideszen? No nem. Részemről örülök, hogy megtanálta helyét a Fidesz mellett Gyorcsány, Bajnaim, még Fedor is partjelzőként beállt....Vonza fiszkakólik még, de nem igazándiból, bár a midesz csúnyán kibabrál velük néha... és épp. Épp, ebből tud kikerekedni valami, ami segít átlábolni azon az időszakon, amíg ugyanazok, csaknem ugyanazokban a székekben, mindenhol, egyszercsak ki nem hírdetik: emberek, huss. Elszállt a válság. Addig arra igyekszem, amerre a fidesz sodor..és vele együtt kedves többi ellenzéki és kormányzópártom. Kapjatok egymás szakállába ókor-ókor, de ne tépjétek agyon egymást. Immáron mindegyikre adom szavazatom, csak maradjon fenn ez az egyensúly. Emberek, erre vigyázzunk leginkább. :-))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!