Szeretek templomban énekelni

2013. február 19. 09:40

Református vagyok, ha tehetem, vasárnaponként járok istentiszteletre. Az imádkozás pedig a hétköznapjaim részévé vált. Interjú.

2013. február 19. 09:40
Mészáros János Elek
Blikk

Dallal tisztelgett az ötvenhat évvel ezelőtt elhunyt Horthy Miklós emléke előtt Mészáros János Elek (43) a Belvárosi Főplébánia templomban tartott Horthy-megemlékezésen. A Csillag Születik győztese megtartotta civil munkáját, ezért örül, mivel nem kényszerül arra, hogy minden koncertfelkérésre igent mondjon.

Milyen érzés volt énekelni a megemlékezésen?


– Szeretek templomban énekelni, mert amikor az ember belép oda, átjárja őt a hely szelleme. Ez pedig egy olyan esemény volt, amelyre örömmel mentem. Boldog vagyok, hogy a részese lehettem. Református vagyok, ha tehetem, vasárnaponként járok istentiszteletre. Az imádkozás pedig a hétköznapjaim részévé vált.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Arno111
2013. március 16. 19:35
Genya!
Öreg
2013. február 27. 19:36
Mészáros János Elek bebizonyította, hogy mindenütt lehetnek pozitiv kivételek. A sok felkapott celebtől abban is különbözik, hogy Ő mindig az marad, aki volt. Isten áldása kisérje további utján!
Senye Péter
2013. február 27. 19:36
Irigylem, hogy (jó értelemben) el tud szakadni a valóságtól.
szintiboj
2013. február 27. 19:35
A nagy kán családi jó ismerős...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!