Puzsér egy tehetséges és etikátlan hordószónok

2013. február 20. 09:21

Ugyan konkrét emberre céloz, de a szájából áradó szavak kartácstüzével mégis számos ártatlant is megsebez. Interjú.

2013. február 20. 09:21
Fiala János
Borsonline

Érdekes módon ez a megmondó ember fogalompont az elmúlt évben vált a mainstreamme, Puzsér Róbertnek köszönhetően. Ön mit gondol Puzsérról és a jelenségről, ami körülötte kialakult?

Én jól ismerem Puzsért - aki igaz, ami igaz -, sokat tett, hogy ne szeressem.

Nem fér meg két megmondó ember egy csárdában?

Megfértünk anno a Budapest rádióban. A gond abból adódott, hogy egy megmondó embernek – ahogy mindenkinek -, morális bázissal kell rendelkeznie. Valaki amorálisan is megmondhatja a tuttit, mert a tehetsége sok minden alól felmenti. De ahhoz, hogy valaki nagyformátumú megmondó ember legyen – nem magamról beszélek – ahhoz etikusnak kell lenni. Puzsér pedig egy tehetséges etikátlan, lényegre törő szószátyár, aki ugyan egy
konkrét emberre céloz, de a szájából áradó szavak kartácstüzével mégis számos ártatlant is megsebez. Egy hordószónok.

Tehetségkutatókba nem invitálták? Mindegyikben mindig van egy olyan zsűritag, aki kertelés nélkül kiosztja a szereplőket, amely feladatra Ön tökéletesen megfelelne.


Az utolsó felkérés a Frei-féle Sztárok a fejükre estek volt. Önjáró voltam, szembementem a szerkesztői akarattal. Ismert a producer, mégis azt mondta, szabadságvágyammal kockára tettem a sorozat sikerét. Szerencsémre akkor estem ki, amikor akartam, ezzel együtt nem bírtam ellenállni a kísértésnek, és a záróakkordban élőben olvastam be a stábnak, holott reggel még arról írt a Blikk, hogy távollétemmel gigabüntetést kockáztatok.

Ebben is különbözöm Puzsértól, aki egyszerre volt képes a látogatók és az állatok oldaláról népszerűsíteni a Csillag születik állatkertjét. Hosszú ideig voltam kamasz, nagy nehezen kinőttem belőle, és ma már nem zavar, ha kilógok a köztévéből is, meg a kereskedelmiből is, ha periférikus helyeken kedvemre burjánozhatok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
soelmo
2013. február 25. 12:28
Fiala kijelentésének egy baja van: bármennyire is ismerjük őt, ezúttal egyet kell érteni vele.
imres
2013. február 21. 19:04
Janika! " De ahhoz, hogy valaki nagy formátumú megmondó ember legyen – nem magamról beszélek – ahhoz etikusnak kell lenni." De. Ez a mondat magadról akart szólni. Arról, hogy erőteljesebben alátámassza a következő mondat embert gyalázó kijelentését. Tudod, Janika, annyira átlátszó dumátok van, hogy az már fáj. Nektek. A vége, hogy többségében belezavarodtok kijelentéseitek utólagos megmagyarázásába,
Next adósság
2013. február 21. 18:55
Te se tusol le Kuvaszex? Hümm!
OberEnnsinnen
2013. február 21. 18:53
János, egy dolgot még nem hallottunk tőled, - ha tévedek, bocs -: Hogyan jutott ide Magyarország, ahol most nem áll, mondjuk úgy: fekszik, kiterítve? Te már évtizedek óta szolgálsz, mint a szavak embere. Amíg az előbbit nem tisztázod, nem túl jogosan beszélsz etikáról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!