A legnagyobb fika Magyarországról jön

2012. október 17. 10:31

Ha valaki megkedveli a dal miatt az Ektomorfot, annak kurvára örülök, de én azért írtam, mert éppen akkor ezek a melódiák jöttek ki belőlem. Interjú.

2012. október 17. 10:31
Farkas Zoltán
Lángoló Gitárok

„Az akusztikus lemezetek révén bekerültetek a Petőfi Rádió Akusztik című műsorába. Azóta a rádió rendszeresen játszik a műsorból dalokat. Gondoltad volna, hogy valaha országos rádióadón fog szólni Ektomorf?

Nem, különösen azt nem, hogy akusztikus Ektomorf. Nagyon örülök neki, hogy így jött össze. Hallottam, hogy van ez műsor, beszéltem velük, és ők nagyon örültek az ötletnek, hogy megcsináljuk ezt az akusztikus bulit, ami egyébként kurva jól sikerült. Ha valamikor tíz évvel ezelőtt valaki azt mondja nekem, hogy én akusztikus Ektomorf-dalt fogok játszani egy rádióban, azt biztosan kiröhögtem volna.

Az akusztikus lemez tett magabiztosabbá a dallamos ének terén, vagy eleve tervezted, hogy több ilyen részt teszel az új számokba?

Semmi nem volt tervezve, ahogy az akusztikus lemez sem. Ez csak jött magától. Valamennyire igaz, hogy az akusztikus lemez hatására jöttek a dallamosabb dolgok az új lemezre. Adta magát. Mondjuk amikor a War Is My Way első verzióját megírtam, abban már volt dallamos ének, pedig az bőven az akusztikus lemez előtt született. Nem lett egyébként túl sok. Annyit tettem bele, amivel még jól éreztem magam. Akik körülöttem vannak, biztatgattak, úgyhogy miért ne?

Az új klipes szám, az Unscarred nagyon fogós, mondhatni slágeres. Gondolod meg tudtok fogni még több embert magatokkal egy ilyen dallal, ha nem is ez volt vele a célotok?

Ha valaki megkedveli a dal miatt az Ektomorfot, annak kurvára örülök, de én azért írtam, mert éppen akkor ezek a melódiák jöttek ki belőlem. Aztán mindenki mondta, hogy a klipes dalnak ennek kell lennie. Ez egy kibaszott erős szám, van benne ős-thrash, de modern is, és van benne egy jó dallam, ami bennragad a fejedben. Ha csatlakoznak az Ektomorf rajongótáborához új emberek az kurva jó, de én igazából azoknak szeretnék megfelelni, aki már szeretnek minket. Ők azok, akik eljönnek a koncertre, ők azok, akik életben tartják a zenekart. Nem a kiadók, nem a média, hanem a kibaszott fanatikus rajongók, akik szeretnek minket. Hála az égnek nekik nagyon tetszik a dal, és az album is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!