Pótolhatatlan vagy!

2012. augusztus 20. 17:26

Igen, főszereplő vagy a világ színpadán.

2012. augusztus 20. 17:26
Müller Péter
Life.hu

„Igen, főszereplő vagy a világ színpadán. Úgy, ahogy jó pillanatokban magadat látod. Ahogy az anyád, a szerelmed, a gyereked lát. Ahogy egy jó orvos tekint rád, akinek nem egy darab beteg hús vagy, nem egy lerobbant szerkezet, amelyet akár ki is lehet dobni - hanem egy Ember, akinek lelke van, s akinek felel az egyéni sorsáért.

Életed, mint a mesebeli legkisebb gyermeké: hosszú vándorút, próbatételek sorozata. Elengedtek szegényen, hogy visszatérj gazdagon. Várnak. Tudnak rólad, és szeretnek. Nemcsak önmagadnak élsz, de Neki is, és mindenkinek.

Ha ezt sejted, azt is megérzed talán, hogy a bajod, kudarcod, nehézséged és fájdalmad nem értelmetlen. Valamiért kaptad. Azért, hogy több legyél: gazdagabb, fényesebb, valódibb, szeretetre méltóbb. A szó igazi értelmében boldogabb. Hogy hazatalálj.

Ezt üzeni az Angyal.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2012. augusztus 20. 21:57
Nem tudom a sziámi gyerek mit szól hozzá?Nekem nagyon jólesett elolvasni az egészet.Rádöbbent,hogy nem hiába élünk.
morfondír
2012. augusztus 20. 19:34
Poppermüllercoelho? Komolyan? Fijjug, naneee!
Feyszáll
2012. augusztus 20. 18:22
Jézusom.
kjkj945
2012. augusztus 20. 18:09
"" "Az angyalok azt üzenik neked, hogy nagyon fontos vagy az Istennek! Nemcsak magadnak, Neki is létfontosságú az, hogy vagy!""" Ez van az eredetiben. Mindjárt más a leányzó fekvése.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!