Mást látok...

2012. június 08. 07:22

Tanulság? Ha egy blog el szeretne engem érni, akkor azt csak a tartalommal tudja.

2012. június 08. 07:22
Berényi Konrád
Onlinemarketing blog

„Elég sok blogot olvasok. Jellemzően mindent rss-ben követek, így a legtöbb bloggal rss olvasóban találkozom, ami jelenleg a Google Readert jelenti, az vált be a mobil+notebook közös platformon.

Ez viszont azt jelenti, hogy általában nem látom a blogokat teljes valójukban, csak a tartalmukat. Illetve csak a tartalmuknak egy részét, azt, amit rss-ben megkapok. Aztán, ha az érdekes, akkor kattintok. Éppen ezért jobban szeretem azokat a blogokat, amelyek teljes feed-eket küldenek, így végig tudom olvasni kattintás nélkül. Főleg a mobilon ugyanis a kattintás egyáltalán nem triviális, inkább megcsillagozom az érdekesnek tűnő írásokat, aztán vagy elolvasom, vagy nem...”

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vahur
2012. június 08. 14:58
Ez a csóka már a múltkor is gáz volt a gyorsan avuló kütyük féle, szintén hasonlóan érdekes és fontos problémával. Se stílus se tartalom ezt még rss-ben sem érdemes olvasni, hisz mint a média segédmunkás kifejti kéne valami valós tartalom is, ha már stílus nincs. Szép öngól!
Hatodik Béla
2012. június 08. 10:26
Igen, Konrád, panaszkodjál, és várd azt, hogy a blogírók majd a kedvedben járnak. Az nem jut az eszedbe, hogy nem ők vannak érted?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!