Hallotta már, mit mondott Magyarországról Szoboszlai edzője, Jürgen Klopp? (VIDEÓ)

2024. február 26. 11:06

A Liverpool trénere a megnyert Ligakupa-döntő után nyilatkozott a Match4 csatornának.

2024. február 26. 11:06

Mint arról beszámoltunk, a Liverpool hosszabbítás után győzte le a Chelsea együttesét, és 10. alkalommal emelhette magasba ezt a trófeát! Ezzel Szoboszlai Dominik 23 évesen már hatszoros kupagyőztes, az elmúlt hat évének mindegyikén felemelhetett legalább egy kupát, a Salzburgnál szezonként kettőt is, mert zsinórban négyszer a bajnoki címet is elhódította a gárda. Kétszer nyert Német Kupát, és most már a Liverpoollal is megvan az első trófeája, a döntőben ugyan nem játszott, de az odáig vezető úton gólokkal segítette a Vörösöket.

Ezt is ajánljuk a témában

A Match4 a héten több exkluzív interjúval is jelentkezett Angliából, többek között Szoboszlai Dominik is elárult kulisszatitkokat angliai mindennapjairól. A stáb a Ligakupa-döntő után Jürgen Klopp menedzsert is mikrofonvégre kapta.

Ezt is ajánljuk a témában

„Az egyik legérzelmesebb mérkőzés volt az egész pályafutásom alatt. Különleges meccs, amelyen sok minden ellenünk volt, ezt azonban nem voltak hajlandóak elfogadni a játékosok. Káprázatos érzés ez a siker, amit tökéletesen megérdemeltünk” – értékelt Klopp, aki Szoboszlai Dominik nagy rajongójának vallotta magát.

Nagyszerű országnak tartom Magyarországot, mégsem jártam ott még eleget. Egyértelműen a következő úti céljaim között van Budapest, és Dominik majd elmondja, hogy hová érdemes ellátogatnom!”

– fogalmazott Jürgen Klopp.

Fotó: Adrian Dennis/AFP

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
backsplash
2024. február 27. 18:18
Szegény Dominik csak a focipályákat ismeri Budapesten. Nem annyira volt ideje még élni. Majd 40 után, addig hajrá!
hatvanas
2024. február 27. 00:25
Lehet, hogy már kinézte magának a Mészöly utáni Újpestet?
Reszelő Aladár
2024. február 26. 16:20
Ha esetleg Rossi majd 2040 körül úgy dönt, hogy jöjjön egy új kapitány, akkor egye fene Klopp méltó lenne a magyar kispadra.
savrena
2024. február 26. 14:22
"Nagyszerű országnak tartom Magyarországot" Köszönjük nagyon. Bátor szavak ezek manapság egy némettől.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!