Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Szoboszlai negyedórát kapott, a Liverpool elherdálta a vezetést, döntetlent játszott az Aston Villa ellen

2024. május 13. 23:02

A Vörösök magabiztosan vezettek az utolsó percekig, de két nagy védelmi hibát követően a hazai együttes egyenlíteni tudott.

2024. május 13. 23:02
Liverpool's Dominik Szoboszlai looks on during the Premier League match at Anfield, Liverpool. Picture date: Saturday December 23, 2023. (Photo by Peter Byrne/PA Images via Getty Images)

Nyitókép: Peter Byrne/PA Images / Getty Images

A Liverpool 3-3-mas döntetlent játszott idegenben az Aston Villa ellen a Premier League 37. fordulójában rendezett mérkőzésen. Szerencsésen indult a meccs a Vörösök szempontjából, hiszen a Villa kapusa, az argentin világbajnok Emiliano Martinez beejtette a labdát saját kapujába. A hazaiktól Youri Tielemans szerzett gólt, amire a Liverpool Cody Gakpo és Jarrell Quansah találataival válaszolt.

A klub magyar labdarúgója, Szoboszlai Dominik az elmúl időszakban megszokott módon a kispadon kezdett, és a 76. percben Endó Watarut váltotta. Szoboszlainak jó emlékei lehetnek az Aston Villáról, hiszen ellenük szerezte első gólját a Liverpool mezében, és mindössze 1 perccel azután, hogy pályára lépett, majdnem meg is szerezte a másodikat. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya Mo Salah passzából közelről próbálkozott, de Emiliano Martinez védeni tudott. 

Ezt is ajánljuk a témában

A magyar klasszis lelkesen játszott, és többször is próbálkozott kapuralövéssel.  A Liverpool támadószekciója nagy kedvvel futballozott a meccs utolsó negyedórájában, és kizárólag az ellenfél kapusa akadályozta meg, hogy Szoboszlai Trent Alexander-Arnoldnak adott zseniális passzából assziszt legyen.  A meccs utolsó tíz percében két óriási hibát is elkövetett az addig magabiztosan vezető Vörösök védelme. Van Dijk és Alexis Mac Allister hibáját követően Jhon Duran kétszer is eredményes tudott lenni. 

Szoboszlaival kapcsolatban friss hír, hogy a nyáron akár posztriválisa is érkezhet a Liverpoolhoz, mégpedig egy régi ismerős személyében. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. május 14. 18:32
Csak kérdezem, hogy miért vásárolnak nagy pénzekért játékosokat, hogy ha nem engdeik játszani őket?
Squalline
2024. május 14. 10:28
Jól állt be az utolsó 20 percre. Azonnal teremtett egy gólhelyzetet, de kicsit éles volt már neki a szög, a világbajnok kapus védte. Azitán egy 16-oson belüli kavarodásnál hozzá pattan a labda, gyônyôrűen tisztázza le a Trent elé, aki jól ellövi, de a kapus bravúrral fogja. Ekkor világos, hogy a rém gyenge Elliot vagy Macallister helyett már hamarább be kellett volna hozni. Persze a csapat gyengébbik fele lehúzza. A pool vedōk szerencsetlenkednek, lövés, bepattan, 3-2. Aztán a nagy Macallister eladja a labdát a 16-osa előterében, 3-3. Szobi néma tanúja sztárolt csapattársai kapitális hibáinak. Még pár perc, érdemi nár nem esik. Szoboszlai 25 perc alatt egyet hibázott, hosszabban szöktette Salah-t, aki emiatt nehezebben tudott a kapu felé iramodni, talán ezért szerelik. Minden más megmozdulása rendben volt. A gólokról nem tehet. Jó formát mutat, idióták hogy nem játszatják, a távozó Kloppot le kell szarni, meg a szétesett liverpoolt is. Az EB-re rendben a srác, most ez a lényeg.
bodrigyuri
2024. május 14. 07:48
Majdnem lőtt egy gólt. 🤭
szintetikus
2024. május 14. 07:03
Irány Felcsút. Telekom reklámot ott is lehet forgatni. Zabálni közel van biztos egy meki. XD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!