Kazincbarcikán már megtalálták a Honvéd elleni lelátói balhé bűnbakjait

2024. május 09. 14:35

Az NB II-es labdarúgó mérkőzésen durva események történtek, a hétvégén a feljutásra pályázó Győrt fogadja a már biztosan bennmaradó borsodi együttes, amely közleményt adott ki.

2024. május 09. 14:35
null

Nyitókép: Facebook/kbscfc

***

Mint a Mandiner is beszámol róla, szurkolói rendbontás miatt egy időre félbeszakadt az április 28-i Kazincbarcika–Honvéd másodosztályú bajnoki labdarúgó mérkőzés, miután a helyi biztonsági szolgálat emberei összetűzésbe kerültek a vendég szurkolókkal. A szektorban gyerekek is tartózkodtak. A Magyar Labdarúgó Szövetség és a rendőrség is eljárást folytat az ügyben, de a borsodi klub már lépett.

„A Kolorcity Kazincbarcika Sport Club ezen mérkőzéstől kezdődően új biztonsági szolgálattal dolgozik, a Honvéd elleni találkozón szolgálatot ellátó vállalkozással megszüntette az együttműködést” – áll a klub közleményében. 

A KBSC hétvégén a tabella 3. helyén álló, a feljutásért küzdő Győrt fogadja, amelyet várhatóan a drukkerei is elkísérnek a borsodi városba. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­I­­g­­a­­z­­i n­­­i­­m­­­f­­­o­m­á­n­­i­­á­­k­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
rukverc
2024. május 09. 17:28
Tudja-e a szerző, mit jelent a bűnbak?
Massimiliano Prospero dArco
2024. május 09. 15:23
a vállalkozó más, de az alvállalkozók, meg a nekik dolgozó sittes brigád ugyanaz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!