Csoportelsőként jutott be a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe a Ferencváros vízilabdacsapata

2024. május 14. 21:58

A Fradi 13-11-re legyőzte a Barceloneta együttesét.

2024. május 14. 21:58
Budapest, 2024. május 3.
Az FTC játékosai a férfi vízilabda Bajnokok Ligája negyeddöntõs körének 5. fordulójában játszott FTC-Telekom Waterpolo  Brescia mérkõzésen a Komjádi uszodában 2024. május 3-án.
MTI/Illyés Tibor

Nyitókép: MTI / Illyés Tibor 

13-11-re legyőzte a spanyol Barceloneta együttesét a férfi vízilabda Bajnokok Ligája negyeddöntős csoportkörében a Ferencváros, amely ezzel mindhárom hazai meccsét megnyerte, és csoportelsőként jutott be a négyes döntőbe. Ezek szerint jól drukkolt Dejan Sztankovics, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője, aki nagy vízilabda a napokban meg is látogatta a zöld-fehérek vízliabdázóit, jelezve, hogy ő az első számú rajongójuk. 

Ezt is ajánljuk a témában

Az, hogy a Fradi bejut a négyes döntőbe, eddig is biztos volt, a Komjádi Uszodában rendezett mérkőzés a csoportelsőséget döntötte el, ugyanis a görög Olimpiakosz korábbi sikere miatt Nyéki Balázs együttesének győznie kellett. Az FTC és az Olimpiakosz mellett, a másik csoportból a címvédő olasz Pro Recco és a szerb Novi Beograd jutott be a négyes döntőbe, amelyet június 5. és 7. között rendeznek Máltán. Május 15-én kiderül, hogy ki lesz a Ferencváros ellenfele a következő körben.  

Bajnokok Ligája, negyeddöntős kör, 6. forduló:FTC-Telekom Waterpolo – Barceloneta (spanyol) 13-11 (3-3, 5-1, 1-3, 4-4) 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-92
2024. június 07. 20:58
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­é­­k­­­e­l­­­d­­­ ­­a­­ ­­s­­­z­e­­x­­­i­ ­p­­u­n­c­­­i­­­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez