Győzike fél éve mást sem csinál, csak provokálja a saját és ellenfelei szurkolóit, majomkodik

2023. október 30. 18:35

Valaki illetékes ott, a VIP-ben körülötte, szólhatna már neki, hogy ez borzasztóan káros és visszataszító.

2023. október 30. 18:35
null
A pálya jobb oldala
A pálya jobb oldala
Facebook

„Győzike szerint Curtis átlépett egy határt, ezért feljelentést tesz az újpesti rapperrel szemben. Nem kell Curtist szeretni, nem is róla szól ez igazán.

Azonban amit ez a salgótarjáni celeb művel, amióta nyáron betette a lábát a lelátóra, az tényleg egyre jobban hasonlít a sokak által méltán megvetett Győzike Show-ra.

Régebben, és talán manapság is, amikor az ember elkezdett meccsre járni, igyekezett tisztelettel lenni azok felé, akik ezt az életformát hosszú évek, évtizedek óta űzték. Győzike azonban fél éve mást sem csinál, csak provokálja a saját és ellenfeleik szurkolóit, beszólogat, majomkodik, bohóckodik –  vagyis folytatja azt a szereplést, amit a kereskedelmi tv-ben kezdett évtizedekkel ezelőtt.

Valaki illetékes ott, a VIP-ben körülötte, szólhatna már neki, hogy ez borzasztóan káros és visszataszító. Nem ér annyit, amennyit az ezért behúzható vélt szavazatok...”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blanconegro
2023. november 11. 20:25
Szégyen ránk nézve ez a büdös cigány.
DrPepper
2023. november 02. 09:33
Nem egészen világos, kit provokál Győzike? Miután az ellenfél táborok folyamatosan alpári stílusban vele foglalkoznak, kicsit furcsa, hogy a cigányozók próbálják áldozatként beállítani magukat.
Nonoo
2023. október 31. 13:51
Győzike hozza a szokásos színvonalat, hiszen bejött neki, igény van rá és még be is került a Pártba! Ezúton is gratulálok hozzá és további sikeres adócsalást és közpénz szivattyúzást kívánok neki az új kormánypárti cimbikkel együtt. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok...
contractor-2
2023. október 30. 22:05
A 'napraforgó patkány' most helyre lett téve és ez a név ragadni fog.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!