Elég menőn néz ki ez a friss orosz sci-fi-előzetes

2016. november 23. 08:54

Az <em>Attraction</em> című orosz filmben idegenek landolnak a Földön. De vajon a barátaink, vagy az ellenségeink?

2016. november 23. 08:54

2017-ben kerül a mozikba az Притяжение, avagy angol nevén Attraction című, Fedor Bondarchuk által rendezett sci-fi. Egy idegen űrhajó csapódik be Moszkvában, de mit akarnak az idegenek? Nem tudjuk, Magarországon is látható lesz-e a film, de reméljük, hogy igen.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
predator
2016. november 29. 16:51
Majd gondolom 2-3 év késéssel talán észreveszi valamely magyarországi forgalmazó cég. Ahogy a Gagarin film esetében is volt például. Ez a film a hazájában 2017 januárjában mutatkozik be.
predator
2016. november 29. 16:51
Van már egy Metro filmjük 4 éve készült és egy metrókatasztrófáról szól, nagyon színvonalasan csinálták meg azt a filmet is. A Gluhovszkij féle Metro regényre,amire valószínűleg gondolsz, azt nem ők fogják megfilmesíteni. Mert Gluhovszkij inkább Hollywoodnak adta el a megfilmesítési jogot, mint a sajátjainak. Annak a Metro filmnek a története amerikai környezetben fog játszódni, (talán New York lesz a főszereplő város, Moszkva helyett), amerikaiakkal, alaposan elbaszva a regény hangulatát. Persze Gluhovszkijnak lehet, hogy többet tudtak fizetni a jenkik mint az oroszok, és ugye az az ami igazán számít neki. Nem az, hogy milyen lesz a végtermék, mert azt tuti dicsérni fogja. Pedig az oroszok 2003-óta folyamatosan bizonyítják, hogy nagyon jó, nézhető látványos, érdekes színvonalas filmeket képesek gyártani. A spec effekt, CGI és trükk specialistáik is a világ legjobbjai közt vannak. A színészeik szintén.Szóval haragszom Gluhovszkijra, hogy hollywoodnak adta a jogokat, mert így pont a hangulata fog elveszni az egésznek. Az elmúlt 3 évben kb 40 olyan orosz filmet láttam, amiket simán adhattak volna a magyar mozikban is, mert minőségiek voltak. Ehhez képest Magyarországon forgalomba került vagy 6 az elmúlt 3 évben. A legutolsó orosz film, amit moziban lehet látni, az a Gagarin, amit három év késéssel vett meg a magyar forgalmazó. A Puskin moziban asszem még megy, feliratosan, nagyon érdekes film, érdemes megnézni. Gagarin űrutazásáról szól természetesen. A Metro előzetese( a katasztrófafilmé, mert az amcsi poszt apokaliptikusnak még nincs) https://www.youtube.com/watch?v=nL3QTg9MFt0
száraztészta-tüzifa
2016. november 29. 16:51
Lakott sziget te birka..... És a Sztugackij testvérek regénye alapján készült...
abraxas
2016. november 24. 00:08
Na erre kíváncsi vagyok. Meg arra, hogy forgalmazzák-e nálunk. :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!