OMbra, okosmelltartó sportolóknak

2016. január 04. 11:43

A CES 2016 egyik sztárja lehet a kanadai OmSignal okosmelltartója, minden adatunkat figyeli és méri mennyi kalóriát égettünk el az edzés közben.

2016. január 04. 11:43
Lauren Goode

Azt eddig is lehetett tudni nemcsak a tárgyaink, de a ruházatunk is egyszer majd megokosodik. Ugyan a különböző fitness karkötők és karperecek szinte már kötelező divatos darabok, de egy kütyüt hordani mindig magunkon kissé körülményes. Az okosmelltartó ötlete is az volt, ne zavarja a felhasználóját sportolás közben, mosható legyen és minden egészségügyi adatok be is tudjon gyűjteni rólunk. Ezeket az OMbranál egy kis tokba rejtették el, ez küldi a mobilunkra a beállított adatokat drótnélküli kommunikációval. Lehet hozzá különböző sportágakhoz is szoftvert letölteni, a bemutató darabhoz az OmRun járt, amit direkte futóknak fejlesztettek ki. Maga a cég gyárt férfiaknak is okosruhadarabot, de érdekes módon az első változatot a női sportolók számára ajánlják. Az ára nem olcsó, 150 dollár, a férfi változat pedig majd 275 lesz, de csak tavasszal kerül majd kereskedelmi forgalomba az okos sportos ruhadarab.  

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!