Zenés-beszélgetős Star Wars előkarácsonyt tart a Galaktika a Trafóban

2015. december 03. 11:39

Megjelent a decemberi Galaktika: a Star Warsnak szentelt lapszámot december kilencedikén mutatják be a Trafóban az 501-es Légió, a Csillagok Háborúja Jelmezes Rajongói Klub illetve a The Worldstylerz zenekar részvételével; és lesz egy beszélgetés a Star Wars esztétikájáról is. Az este bevételét az idén 25 éves Őrzők Alapítvány támogatására ajánlják fel.

2015. december 03. 11:39

Megjelent a Galaktika Star Warsnak szentelt decemberi lapszáma, melyet egy zenés-beszélgetős esemény keretében mutatnak be Trafóban december 9-én. A Galaktika ehavi számában Henry Lion Oldie, Terry pratchett Robert Charles Wilson, John Crowley és Robert Bloch; valamint Benedek Szabolcs és Bojtor Iván írásai olvashatóak. A lapbemutatóról ezt írja a kiadó a Facebookon:

Kultusz, legenda, jövő. Készüljünk együtt az új Star Wars-film érkezésére a Galaktikus előkarácsonyon, ahol az 501-es légióval, galaktikás meglepetésekkel, űrzenével és egy izgalmas kerekasztal-beszélgetéssel várjuk a futurisztikus élményekre vágyó kalandorokat. Olvassunk a jövőbe együtt!

2015. december 18-án mutatják be a Star Wars-saga hetedik részét, a Galaktika szerkesztősége pedig arra gondolt, jó lenne közösen felkészülni erre a filmtörténeti jelentőségű pillanatra. Nemcsak a decemberi lapszám tematikáját szentelik ennek a legendának, hanem előkarácsonyi estjüket is. A Trafóklubba látogatók az este folyamán közös fényképet készíthetnek az 501-es légió és a Csillagok Háborúja Jelmezes Rajongói Klub tagjaival, megtekinthetik egy festő űrhajós pop up kiállítását és ajándékokat válogathatnak a Galaktika meglepetései közül.

A magazin tudományos és irodalmi szerkesztője, a Hetedik sor közepe bloggere és Debreczeni Imre, az este vendégképzőművésze kerekasztal-beszélgetésen járja körbe a Star Wars-filmek tudományos, irodalmi, filmes és képzőművészeti esztétikájának kérdéseit. Hogyan alakult ki a mindent elsöprő SW-kultusz? Miként adaptálódott a film a mindennapokba? Milyen módon jelenik meg más művészeti ágakban?

Meghívott vendégek: KOVÁCS TÜCSI Mihály, NÉMETH Attila, DEBRECZENI Imre Moderátor: HEICZMAN Viktor Zene: The Wordstylers

Időpont és helyszín: 2015.12.09. 19:00, Trafóklub

Jegyár: 500 Ft

Támogatói jegy: 2000 Ft

Támogatói jegy: 5000 Ft

Az est teljes jegybevételét az idén 25 éves Őrzők Alapítvány támogatására ajánljuk fel elősegítve egy új szívultrahang mihamarabbi megvásárlását. A Tűzoltó utcai Gyermekklinika hivatalos alapítványának legfontosabb célja a daganatos és leukémiás beteg gyerekek gyógyulási feltételeinek és kórházi körülményeinek javítása.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!