Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Ukránbarát hozzászólók fenyegetőznek: Orbán Viktort is lelőhetik, ha nem változtat álláspontján

2024. május 16. 08:39

A közösségi oldalakat is ellepték azok, akik ünneplik a Robert Fico elleni merényletet, sőt, azt sugallták, a magyar miniszterelnök veszélyben érezheti magát, ha tovább ellenzi Ukrajna fegyveres támogatását.

2024. május 16. 08:39

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

A közösségi médiában ukránbarát hozzászólók ünneplik a Robert Fico elleni merényletet – írja a National Pulse.

Egyesek odáig mentek, hogy kommentjeikkel azt sugallták, Orbán Viktort is lelőhetik, ha nem változtat álláspontján, és továbbra is ellenzi Ukrajna fegyveres támogatását.

Akadt, aki egyszerűen jó hírnek nevezte a történteket, míg más úgy véli, figyelmeztető jel volt a Kremlt követőknek Fico lelövése.

Egyébként nem csupán a közösségi oldalakat, hanem különböző cikkek hozzászólásait is ellepték az ünneplők.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 185 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Intar
2024. május 17. 08:47
A bolsevista csőcselék vért kiált.
egonsamu
2024. május 16. 17:17
Egy alattomos gyilkossági kisérletnek örülni? Mert az áldozat a békéért volt? Mert szlovákként szlovák érdkeket akart képviselni? Csak hazátlan, embertelen agyhalott liberálbolsik és komenista férgek tesznek ilyet. Meg ukránbarát nácik, azaz fasiszták.
zsolti123
2024. május 16. 17:06
Nem kell csodálkozni, a terroristának ukrán felesége van/volt - megkapta eddig a napi ideológiai oktatást...
5m007h 0p3ra70r
2024. május 16. 11:07 Szerkesztve
>>Tommaso 2024. május 16. 10:00 ERŐSZAKOS CSŐCSELÉKE - mindkét országban - CSAK A JOBBOLDALNAK VAN.<< Tehát a DK-MSZP-Momentum jobboldali pártok. Ma is tanultunk valamit! Annyit legalábbis biztosan, hogy te bármikor képes vagy anyádékat gyalázatosan megszégyeníteni. Tessék, olvasgass a "jobboldali" csőcselékről, a kedvenc függetlenobjektív sajtódtól: https://telex.hu/belfold/2023/05/03/tuntetes-diakok-pedagogusok-oktatas-bosszutorveny-vonulas-bazilika-budapest "Néhányan megpróbáltak a közeli építési terület ideiglenes kerítésének megbontásával közelebb jutni a Karmelitához, ekkor csaptak össze a rendőrökkel, akik könnygázt is bevetettek. A rendőrség hivatalos közlése szerint „a rendőrökre támadók közül” öt embert előállítottak, velük szemben hivatalos személy elleni erőszak miatt indult eljárás. A Momentum képviselőjét, Tompos Mártont is elvitték a rendőrök."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!