Európa? Egy rothadó, ocsmány pöcegödör

2024. május 13. 17:48

Milyen igaza van az orosznak!

2024. május 13. 17:48
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

Nyitókép: MTI/EPA/Makszim Sipenkov

„Európa? Miféle Európa? A hetvenes években ez még egy dalverseny volt, amit pl. az ABBA nyert meg. És ma? Ma abberált, gusztustalan idióták seregszemléje, miközben odakint asz utcán antiszemita őrjöngés folyik.

Európa? Egy rothadó, ocsmány pöcegödör. Amelyben a svájci »nembináris« fehérjehalmaznak kell nyernie.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-87
2024. május 28. 19:46
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­é­­k­­e­l­d­ ­­a­­­ ­s­z­­­e­­x­­­i­­ ­­­p­­u­­­n­c­­­i­­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
concrete
2024. május 20. 08:42
…és közben mennyire tisztában van hazugsága mélységével, ahogyan gyalázza az emberiség fejlődésének eddigi csúcsteljesítményét, a szabadság és a jólét korábban sosem látott kiterjesztését. Saját jólétét persze így maximalizálja, de tudja: ez is csak ebben a világban működhet. Hautolérne minket az általuk propagált gonoszság, annak nem csak általános kulturális és jóléti zuhanás lenne a következménye, hanem az ő (és a hozzá hasonlók) személyes sorsa is az önkény pillanatnyi szeszélyének a függvényévé válna. Szélsőségesen erkölcstelen képmutatás ez, de a szabadság tágabb környezete még ezt is elviseli.
vanced
2024. május 19. 09:50
Azzal foglalkozz, ami érdekel. Bayer feltűnően sokat foglalkozik lmbtq témákkal... Ki a faszt érdekel még az euroviziós dalfesztivál vagy mi?
Dorset Naga
2024. május 16. 16:50
Hová jutottunk? Oroszország egy élhető normális konzervatív országgá változott, Európa pedig felvette a volt SzU. szerepét, de azt is szarabbul.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!