Tisztességtelen eszközökkel nem lehet jó ügyet képviselni

2024. április 15. 06:40

Izrael jogos önvédelemből szállta meg a területet és igyekszik felszámolni a terrorista hálózatot.

2024. április 15. 06:40
null
Fodor Gábor
Fodor Gábor
Index

Nyitókép: MTI/AP/Leo Correa

„Bizonytalan körülöttünk a világ, és ez gyakran minket is bizonytalanná tesz. Két nappal ezelőtt Irán támadást intézett Izrael ellen. A lépés a közel-keleti Hamász–Izrael háború kiszélesedésével fenyeget, ami súlyos gazdasági és politikai következményekkel járhat. Az olaj árának emelkedése megrengetheti a világgazdaságot, és az európai nagyvárosok utcáin rendszeres Izrael-ellenes tüntetések mutatják a társadalmi feszültség, a terrorveszély növekedését. Érdemes néhány meghatározó és biztos tényt kimondanunk, mielőtt a terjedő konfliktus információáradata még terebélyesebbé tenné a tanácstalanságot és a kiszámíthatatlanságot.

Először is fontos leszögezni, hogy a Közel-Keleten mindkét népnek, a zsidóknak és a palesztinoknak egyaránt joguk van az önálló államhoz, ahogy azt az ENSZ határozata is kimondja. Másrészt, tavaly októberben az önálló palesztin állam gázai övezetéből a Hamász terrorszervezet példátlanul brutális támadást intézett izraeli civilek ellen, akiket válogatott kínzások közepette gyilkoltak halomra.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­­A­­ ­d­­­ö­­g­ö­s­­ ­­l­­á­­n­­­y­o­­k­­­ ­­v­­­á­­r­n­a­k­­­ ­r­­­á­­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
oldcitizen-2
2024. április 16. 03:47
Szóval Izrael képtelen volt megvédeni magát pár könnyűfegyveres terrorista ellen, de tökéletesen megvédte magát többszáz iráni dron meg rakéta ellen. Szóval na.
karakter-2
2024. április 15. 18:53
"a zsidóknak és a palesztinoknak egyaránt joguk van az önálló államhoz" --- Ez egy értelmezhetetlen marhaság. Szerintem több tucat nép van, amelyiknek nincs önálló állama. Sem a zsidónak, sem a palesztinnak nincs egyen "joga".
catalina11
2024. április 15. 15:44
Úgyhogy felszólítom Fodor Gábort, hogy ne hazudjon!" szerintem ez megoldhatatlan feladat neki..SZDSZ-es!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!