Levél Svédisztánból

2024. április 11. 22:54

Ezt akarjuk? Ezeket a kártékony, rohadt, gyilkos parazitákat?

2024. április 11. 22:54
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádogblog

„Ezt akarjuk? Ezeket a kártékony, rohadt, gyilkos parazitákat?

»A 39 éves Mikael és 12 éves fia az uszodába indultak. Amikor egy gyalogos aluljárónál bicikliztek egy fenyegető banda zaklatta őket. Mikael rendreutasította őket, melynek következtében egyik bandatag előhúzott egy pisztolyt és fejbe lőtte az apát fia szeme láttára
(Mindez Skärholmenben történt, két hónapon belül már többeket megöltek. GéZsé)

A mai Svéd TV Híradója első részében található a riport, mely szerint Mikaelnek nem volt soha semmi kapcsolata a bandával.
Az elkövetőket nem találják.

Ylva Johansson, svéd EU-s bevándorlási megbízott szerint évente 1 millió bevándorlót kell Európának befogadni, mert különben Európa népei éhezni fognak.
Most fogadta el az EU parlament élén Ylvával az új migrációs paktumot.
Ilyen Magyarországot akarunk mi is, mint Svédarábiában van 2015 óta, hol majd kétmillió illegális migráns uralkodik a bennszülőtt svédeken???!!! 
Tegyünk meg mindent június 9-én, hogy ez ne történhessen meg!!! (GéZsé)«”
 

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:11
🍓 ️ ­A­­­ ­d­ö­­­g­­­ö­s­ ­­l­­­á­­n­­­y­­o­­­k­­­ ­v­­á­­r­n­­­a­k­­ ­r­­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­­.­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
bagira002
2024. április 13. 16:56
Ursula az eus embereket beárazta számukra értéktelen , de bezzeg a betolakodó terroristák eus értéket , darabonként Brüsszel 20 euróért árulja emberkereskedelemmel foglalkozik . Ursula nem csak vakcinával kereskedett. Euban a maffia állam .
bagira002
2024. április 13. 16:50
Guruló dolláros magyar gyűlölők nem mások mint Ursula emberkereskedő pártiak . Ursula a keleti blokkra betolakodók darabját 20 ezer euróért osztja , szóval Brüsszel a kommunista fészek emberekkel üzletel .
atti64
2024. április 12. 21:49
A MIGRIKET IRTANI KELL!!!!!!!!!!!!!!GOLYOSZOROT NEKIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!