Lavrovval egyeztetett Szijjártó az iráni támadás után, mutatjuk a részleteket!

2024. április 14. 21:35

Keleti diplomáciai vezetőkkel tanácskozott a magyar külügyminiszter.

2024. április 14. 21:35
Antalya Diplomacy Forum 2024

Nyitókép: Mehmet Emin Menguarslan/AFP

A tárcavezető a Facebookon közzétett bejegyzésében azt írta: 

„Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel és Abdullah bin Zayed Al Nahyannal, az Egyesült Arab Emirátusok külügyminiszterével áttekintettük a tegnap éjszaka óta kialakult helyzetet.

Mindkét kollégának elmondtam, hogy Magyarország reményei szerint továbbra is esély van arra, hogy a helyzet széleskörű eszkalációját el lehet kerülni. Ez azonban csak akkor lesz lehetséges, ha a világpolitika minden jelentős szereplője felelősségteljesen viselkedik a következő időszakban” – írta Szijjártó Péter.

Ezt is ajánljuk a témában

„A beszélgetések alapján úgy látom, hogy nemcsak mi magyarok vagyunk érdekeltek abban, hogy meg lehessen előzni a közel-keleti konfliktus továbbterjedését”

– zárta bejegyzését a külgazdasági és külügyminiszter.

(MTI)

 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­­A­ ­d­­ö­­g­­ö­­s­ ­­l­­­á­n­­­y­­o­­k­ ­v­­­á­­­r­­n­­a­­­k­ ­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
Lajoss
2024. április 15. 19:23
Hitvány hazaáruló. 🤮
csapláros
2024. április 15. 10:08
Kovács Ubul 2024. április 15. 03:48 ..."Utasítások a tartótiszttől Lavrov kutyájának."... Ne magadból indulj ki, szarfaszú disszidens, akinek a tartótisztje a kezét vezeti, hogy milyen hülyeségeket is írsogáljon ide. Te meg ingyér még a seggét is cafatosra nyalod, csak hogy pusztuljon a magyar és Magyarország, minél hamarabb!
csapláros
2024. április 15. 09:43 Szerkesztve
Pelso j. files32 2024. április 15. 06:09 ..."Csak félig. Valamennyi rettegésnek maradnia kell minden hétre, hogy aztán folyamatosan megvédhesse őket a nagy bálvány. "... "A nagy bálványnak" AZ A DOLGA, hogy megvédjen minket. Titekkel ellentétben, akik Magyarország és a magyarság elpusztításán dolgoztok, a kerítésen túlról gyáván, a fekák faszának szopása közepette, mi EZÉRT VÁLASZTOTTUK "a nagy bálványt", mert a Bibliánál is bölcsebb népi tapasztalattal valljuk, hogy jobb félni, mint MEGIJEDNI, úgy ahogy TI tettétek, amikor megijedve, mint a patkányok és csótányok húztatok el a szülőföldetekről a Nyugat szőnyege alá, ahol az nem reccsent rátok, az nem vág a falhoz benneteket, hogy takonyként follyatok le róla, aki nem akarja. Azóta is ide jártok, 14 éve a pofonokért, mint a mazochista repedt sarkú kiszuperált hímringyók, ahelyett, hogy a magatok dolgával törődnétek odaát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!