The Telegraph: Aggódnak, jön Orbán Viktor

2024. március 27. 08:29

2020-ban egy angol képviselőt már arra kényszerítettek, hogy bocsánatot kérjen Orbán Viktor miatt.

2024. március 27. 08:29

Nyitókép: ADRIAN DENNIS / AFP, Suella Braverman 

Suella Braverman volt brit belügyminiszter kockáztat azzal, hogy Orbán Viktorral egy esemény keretében együtt szólal fel – írja a The Telegraph. A NetCon szervezői szerint 

a rendezvény célja, hogy a nyugati konzervativizmust erősítse és népszerűsítse.

2020-ban Orbán Viktor részt vett az eseményen, amelynek vendége volt Giorgia Meloni is. Ebben az évben ugyanakkor részt vett Daniel Kawczynski angol képviselő is, őt azonban arra kérték, hogy kérjen bocsánatot amiatt, hogy egy közös eseményen vett részt a magyar miniszterelnökkel – jegyzi meg a lap.

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polárüveg
2024. március 27. 14:30
Ügyes: hazug rágalmakkal megbélyegezni fekete báránynak valamit. Utána pedig aggódni, rettegni a fekete báránytól, és azzal ijesztgetni. Ügyes. Amikor ez zajlik, akkor figyelni kell az aggódók és rettegők kezét, mit akarnak elvenni.
voltospultos-2
2024. március 27. 11:56
Mondjuk a türk haveroknak, még néhány Merkel, Macron, Trust, Baerbock, Verhofstadt, Sunna Munna, buzizászló, migráns, genderhülye és mehetünk vissza Közép-Ázsiába. Gyertek nyugodtan, van hely!
csapláros
2024. március 27. 10:07
1suehewes 2024. március 27. 09:08 ..."Pont ahogy az aprógyurcsányista es momós hazaáruló csűrhe mondja."... Beérett a 2006 óta a világszerte (Bécstől, az USÁ-n át Új-Zélandig a liberális sajtóban lassan 20 éve nyomatott Orbán és Magyarország ellenes propaganda, amelyet Vásárhelyi Mária, Solti György, meg a fene tudja még kiknek) a hőzöngő hazugságaival "színesítettek".
csapláros
2024. március 27. 10:05 Szerkesztve
UpSaluterocktoberi-2 2024. március 27. 09:05 ."Ahogy ugyanezt gondolja szinte mindenki a ruszkikon meg mundzsukisztáni törzsfőnökökön kívül."... Ja-ja, a világ HÁROMNEGYEDÉNEK a véleménye, Kínától Argentínáig és Dél-Afrikáig meg le is van szarva. Menysevikek vagytok, LIBERÁLNÁCIK, amilyen a Hitler csatlósok Japánnal voltak anno, úgy hogy Mo. jóvátételi fizetési kötelezettsége még a brazilokra is kiterjedt utána, nemcsak a csehszlovákokra és a Szovjetunióra. Ma, amíg kimaradunk a balhéból ilyen veszély NINCS, seggfej kisnyilas házmester utód. Mára már nem egy Szálasi reinkarnációnk van, hanem egy egész CSAPAT, Prónay és Causescu reinkarnációkkal megspékelve (Elquró, Lamantin, MP, MZP, Fegyőr, Karácsony, stb.) hogy a legzavarosabb agyúakkal kezdjük!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!