Kétszáz hadifoglyot cseréltek ki egymással az oroszok és az ukránok

2024. január 31. 15:04

Egy héttel azután, hogy lezuhant egy hadifoglyokat szállító repülőgép az oroszországi Belgorod területén.

2024. január 31. 15:04

Az orosz védelmi minisztérium közlése szerint Oroszország és Ukrajna 195 hadifoglyot cserélt ki szerdán. A bejelentés egy héttel azután történt, hogy az ukrán erők lelőttek egy katonai szállító repülőgépet, amely ukrán hadifoglyokat szállított – írta az AP News.

Az orosz védelmi minisztérium állítása szerint határon túlról kilőtt rakétákat miatt zuhant le egy szállító repülőgép az oroszországi Belgorod régióban január 24-én. A hatóságok szerint a balesetben a fedélzeten tartózkodó mind a 74 ember, köztük a személyzet hat tagja és három orosz katona is életét vesztette. Ukrán tisztviselők a múlt héten megerősítették, hogy aznap fogolycserére került volna sor, de azt mondták, hogy azt lefújták – emlékeztetett a lap.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: illusztráció / MT/EPA/ Orosz Védelmi Minisztérium 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lefty67
2024. január 31. 21:48
Reméljük gyalog mentek!
Kovács Ubul
2024. január 31. 19:27
A 200-ban benne vannak a repgépen utazottak is.
lajajakab11
2024. január 31. 18:25
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek válaszoljanak!!!
masikhozzaszolo
2024. január 31. 18:05
Olvastam, hegyekben állnak az orosz hullák. Olvasom, szétszszóródtak a lelőtt repülőgép utasai. Most akkor cseréltek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!