Férjhez ment a ChatGPT férfi vezérigazgatója

2024. január 16. 22:11

Sam Altman és párja Hawaii szigetén mondták ki egymásnak a boldogító igent.

2024. január 16. 22:11

A We The Nagas Instagram-oldal számolt be arról, hogy együtt töltött hosszú évek után Sam Altman, az OpenAI vezérigazgatója meghitt szertartás keretében hozzáment élettársához, Oliver Mulherinthez Hawaii szigetén.

Altman az NBC Newsnak küldött sms-ben megerősítette a nász hírét, miután az esküvői fotók bekerültek a közösségi médiába.

Az eseményen a pár családja és barátai vettek részt.

Hamarosan gyermeket szeretnének

Altman és párja viszonylag diszkréten kezelik a kapcsolatukat, a magánéletükről kevés információt közölnek az interneten. Első közös nyilvános szereplésükre 2023 júniusában került sor, méghozzá a Fehér Házban, Joe Biden elnök oldalán. 

Majd szeptemberben az üzletember a New York Magazine-nak adott interjújában azt nyilatkozta, hogy 

Mulherinnel hamarosan gyermeket szeretnének.

Mint ismert, a TIME magazin által 2023-ban az év vezérigazgatójának választott Altman a ChatGPT mögött álló mesterséges intelligenciával foglalkozó Open AI társalapítójaként vált világszerte ismertté.

A vállalat online nyilatkozatában a következőket írja: „Az OpenAI egy AI-kutató és -beépítő vállalat. Küldetésünk, hogy a mesterséges általános intelligencia az egész emberiség javát szolgálja.”

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lacika-985
2024. január 17. 19:05
Gyereket akartok ? Szüljetek magatoknak . Az a gond hogy a bébimassza maximum 24 ora mulva visszaérkezik a szarral együtt ..
vandor-58
2024. január 17. 18:10
Már minden fontos pozícióban buzeránsok vannak undorító de hát a fene gusztusukat na gyereket ílyeneknek a végén még azt is másfelé nevelnék.
KBA98
2024. január 17. 17:13
..és mikor szül az asszony?
5m007h 0p3ra70r
2024. január 17. 17:13
>>> Guazacoalcó 2024. január 17. 10:18 A ChatGPT-vel beszélgetni olyan, mint sajtreszelővel rejszolni: kicsit szórakoztató, de inkább fájdalmas.<<< Fel kellene kutatnod a múltadban, hogy hol állt be az a fordulat, amikortól már nem áll veled szóba senki. Aztán ha dolgozol egy kicsit rajta, lehet nem kell többet “sajtreszelővel” rejszolnod”.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!