„Ha 4000 palesztin gyermeket ölnénk meg, az se lenne elég!” – üvöltözte magából kikelve Obama embere a hotdogosnak (VIDEÓ)

2023. november 24. 15:10

Szürreális jelenetek New Yorkban.

2023. november 24. 15:10
null

Letartóztatták szerdán Barack Obama egyik emberét, mivel „iszlámgyűlölő” kifejezéseket üvöltött New Yorkban egy hotdogosnak – írta meg a CNN. A 64 éves Stuart Seldowitz, korábbi tisztviselője a Nemzetbiztonsági Tanácsnak, csütörtökön ártatlannak vallotta magát, két rendbeli negyedfokú gyűlölet-bűncselekmény és egy rendbeli másodfokú súlyos zaklatás vádjában, a bírósági iratok szerint.

„Ön támogatja a kisgyermekek megölését” – mondja Seldowitz az egyik videóban az eladónak. Az árus erre azt válaszolja: „Te ölsz gyerekeket, nem én”.

Seldowitz azt válaszolja: „Ha 4000 palesztin gyereket ölnénk meg, tudod mit mondanék? Azt, hogy nem volt elég!”

@thenationalnews A former adviser to Barack Obama has been caught saying 4,000 kids killed in Gaza 'is not enough' in an Islamophobic rant to a NYC street food vendor. Stuart Seldowitz, who was also once deputy director of the US Office of Israel and Palestinian Affairs, has since said he regrets the remarks. #thenationalnews #us #palestine #israel ♬ original sound - The National News

Nyitókép: TikTok-képernyőkép

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hekimeki
2023. november 24. 18:04
Antiszemita zsidó hulladék 🤮🤮🤮🤮🤮
backstablive
2023. november 24. 17:32
Igaza van 4m naponta kellene akkor egy èven belül rendezödne a patkàny helyzet.
Oldalkosár
2023. november 24. 17:08
Oké, büntessék meg! De amikor egy izrael-párti tüntetésen egy nigger következmények nélkül Heil, Hitler! és karlendítés közepette ordibálhatja a zsidó kisiskolásoknak, hogy Hitlernek végeznie kellett volna mindnyájatokkal, akkor azért, hogy finom legyek felmerül a kettős mérce gyanúja. 11:25-től. https://hirtv.hu/video/286687
Uztu
2023. november 24. 16:34
Le mertétek hozni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!