Videón, ahogy egy amerikai drón túléli az orosz rakétacsapást

2023. szeptember 16. 14:50

Az RQ-20 Puma felderítő drónból mindössze ezer darabot gyártottak az amerikaiak.

2023. szeptember 16. 14:50

Az ukrán védelmi minisztérium osztott meg egy felvételt arról, hogy egy RQ-20 PUMA felderítő drónjuk ellenállt egy orosz légvédelmi rakétacsapásnak. 

A tárca itt meg is ragadta az alkalmat, hogy köszönetet mondjon „amerikai barátaiknak, hogy 

biztosítják a szükséges kiváló minőségű felszerelést”. 

Az amerikai gyártmányú RQ-20 Puma felderítő drónt 2008-ban rendszeresítették az Amerikai Egyesült Államok haderejénél, több mint ezer darabot gyártottak belőle. Alapvető tulajdonságai közé tartozik könnyű és kicsiny mérete (kézi indítású), elsődleges feladatát (megfigyelés és hírszerzés) egy elektro-optikai és egy infravörös kamera segítségével látja el – ismertette a Portfolio.

A felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2023. november 26. 10:34
Ágyúval galambra..Később Szása előszedte az AK-t és leszedte a repülő macskát..:)
miles1
2023. szeptember 16. 23:43
Aztakuurva! Ez durva! Nem tudom, milyük volt az oroszoknak, de ez a kis szar akkorka, hogy sima rétisasok is nagyobbra nőnek. Ennek megfelelően apró motorral. Milyük van az oroszoknak, ami a földről befogta ezt az aprócska hőforrást? Egyébként, hogy nem találta el? A közelsségi gyújtó működött, de a rakéta kurvagyors egy ilyen kis berregő szarhoz képest, tizedmásodpercek döntenek. Amikor a közelségi gyújtó indítja a robbanást, már méterekkel is túllehet a célon. És csak elég 2-3 méter, hátrafelé a repeszek szórása egyetlen rakétánál sem jó. De nem baj. A mandi újságírói megint tnúságot tehettek a nagy sötétségről a fejükben. Egyébként, a fuckránok a naaaaaaaaaaagytavaszi ellentámadás alatt mindennel megtámogatva, IRIS-T, BUK, S-300, OSA, plusz Stingerek, Perunok, faszomtudjamikkel, egyetlen repülkőt sem tudtak lelőni, és talán csak két helit, abból is csak egyről van videó...
masikhozzaszolo
2023. szeptember 16. 20:43
Kellene tudnom, hogy akkor van e Ukrajnának csatahajója, ahol a Cár aláírhatja e a feltétel nélküli megadásról a papírt? Illetve hát a (k)USS Missouri-n.
Genusnextgen
2023. szeptember 16. 18:48
Balfasz oroszok, egy tisztességes drónt nem képesek összerakni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!