Miért titkolta a sajtó, hogy Obama szereti a fiúkat?

2023. szeptember 22. 11:41

Obama nem volt hülye és szenilis. Csak kedvelte a kokaint, meg a fiatal fiúkat.

2023. szeptember 22. 11:41
Former US President Barack Obama In Kuala Lumpur
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
PestiSrácok.hu

„Hanem eleve azért futtat a deep state ilyen zűrös karaktereket, mint Barack Obama vagy Joe Biden, mert őket is könnyű irányítani. Mert ismerik a gázos ügyeiket, ezért zsarolhatóak.

Oké, de Obama nem volt hülye és szenilis. Csak kedvelte a kokaint, meg a fiatal fiúkat. Azt is elárulta már egy korábbi titkosügynök, hogy fiatal srácokat csempésztek be időnként neki a Fehér Házba. De nem az a kérdés, hogy mit szólt volna az amerikai társadalom, ha ez kiderül. Vagy egyáltalán, megválasztottak volna-e egy legalábbis mindkét térfélre szerváló elnököt. Épp ez volt a lényeg, hogy ez ne derüljön ki. Mert akkor végig lehet vele zsarolni. Hiszen a nyilvánosság előtt heteroszexuális életet él, a feleségével.

Oké, utóbbit néha az ember ösztönösen megkérdőjelezi, egy-egy fotót látva. Ahogy Ted Nugent is mondta nemrég: amikor az elektromos autók feltöltéséhez szénnel és olajjal működő erőművekből származó áramot használnak, az a legnagyobb átverés azóta, hogy Barack Obama összeházasodott a pasijával, Michael-lel.

Mi ezt az összeesküvés-elméletet persze fenntartásokkal kezeljük – de hat hónap múlva újra rápillanthatunk…”

Nyitókép: Zahim Mohd / NurPhoto / NurPhoto via AFP


 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vasalo
2023. szeptember 23. 12:27
Miért titkolja a jelenlegi hazai meg a nemzetközi FOS zelenszki drogfüggését, miért titkolják Podoljak véres náci kijelenteseit? A nyugati FOS még azt sem látja milyen konfliktus alakul a lengyelek meg az ukrán vezetök között. Ezek mind a szelektiv látásra utalnak - azaz mezei propaganda.
balbako_
2023. szeptember 22. 19:46
Szervezett választási csalás a Bidé kölyök botrányait elhallgatták választás előtt és a buzi néger is úgy ült a Fehér házba, hogy eltagadták viselt dolgait. Ezek makognak demokratikus választásról? Demokráciáról? Korrupcióról?
Grogu
2023. szeptember 22. 19:25
Nagyszerű és aktuális témaválasztás egy 50 éves gyermektelen egyedülállótól, nincs ennél fontosabb kérdés jelenleg most a világon.. gimiben 2es, itt elégtelen. Bravo zsoti! ezért mennyit számláz szerintetek?
Mich99
2023. szeptember 22. 18:32
És mindezt 15 évig titokban tudták tartani a világ "legnyíltabb és legdemokratikusabb" országában... Nem ez a diktatúra?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!