Azt ismeri, amikor Obama, Spielberg és Bruce Springsteen bemennek egy étterembe?

2023. április 30. 22:29

A barcelonai étterem személyzete se ismerte, egészen addig, amíg a három említett híresség be nem toppant még csütörtök este.

2023. április 30. 22:29
null

Meglepő csütörtök estéje volt egy barcelonai étterem személyzetének, ugyanis betoppant hozzájuk Barack Obama, Steven Spielberg és Bruce Springsteen. A legszebb az egészben, hogy a társaság asztalfoglalása az utolsó pillanatban érkezett.

Miután csütörtök este a Palace Hotel Amar éttermében a trió megvacsorázott, pózoltak egyet egy közös fotóhoz az alkalmazottakkal. A képet a személyzet tagja, Pol Perello posztolta az Instagramra, ezzel a kommenttel látta el:

Az étterem séfje szerint a csoport fáradtan, de lelkesen érkezett, hogy mindent kipróbáljon. Az étkezés során a séf elmondása szerint sokat evett a trió, többek között osztrigát, kagylót és kaviárt, és ittak is egy kicsit. És még ők kértek fotót:

– emlékezett vissza a séf.

Nyitókép: Pol Perello Franch

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Spiltyu
2023. május 02. 08:59
full gáz hogy Oblama ilyen alakokkal spanozik...
Jose
2023. május 02. 06:58
Bocs. 600-szor mehet nyaralni vagy 100 millió/alkalom.
Oldalkosár
2023. május 01. 15:54
Nem láttam Springsteentől egyetlen háború elleni kirohanást sem Biden elnöksége alatt. Bush alatt még nagyon ment neki.
zsanett-kúnrum
2023. május 01. 11:49
Fenszi csütörtök este barszelonaban vacsizni az amerlaiaknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!