Soros alapítványának vezetője gyakori vendég lehet a Fehér Házban

2023. január 30. 08:45

A nyilvánosan elérhető látogatói lista szerint Tom Perriello több személlyel is találkozott az elnöki hivatalban.

2023. január 30. 08:45
null

Tom Perriello, a Nyílt Társadalom Alapítvány amerikai ügyvezető igazgatója 2021 májusa és 2022 szeptembere között 13 alkalommal járt a Fehér Házban – erről tájékoztatott pénteken a The Gateway Pundit, a Fow News értesüléseire hivatkozva.

Az alapítvány nem tisztázta, hogy milyen természetű találkozókról volt szó, de kifejtette: vezetőik aktívan igyekeznek együttműködni a törvényhozókkal a demokráciát, a jólétet és az emberi jogokat illető célok érdekében – tette közzé a Fox News.

Nyitókép: Fabrice COFFRINI / AFP

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona.2.0
2023. január 31. 11:11
Ezen a vén zsidón már alkalmazzák a DNS-javítás orvosi alkalmazását. Ennek a gyógymódnak, ami rém olcsó eljárás, egyszerű embereken, főleg gójokon, alkalmazása szigorúan TILOS. Csak a hálózat kezelőinek engedélyezett. https://provita-nutrition.hu/uzlet/forgalamazok/konig-laboratorium/dna-repair/
Namond
2023. január 30. 17:34
Ez a tény hír, megerősíti, hogy Fehér Házi megrendeléseket teljesít az Open Societi Foundation Network a woke kakokrata értékei közvetítésével.
bagira
2023. január 30. 11:34
Még az eus országok magukat hagyják orruknál fogva vezetni Brüsszelben bűnbandának , még az eus országok eus törvényben nem iktatják , hogy minden tagország köteles a népét megkérdezni , még az eus vezérek nem elszámolhatók önkényuralmi rendszerben a tagországok fölött döntenek uralkodnak addig Európát az élősködő vezetők fosztogatják háborúba vezetik Európa nem lesz élhető tönkre teszik.
bagira
2023. január 30. 11:21
Még az euban Soros dirigál ott ült bent az EP bizottságban , ki tudja mennyi guruló dollárral megvehető eus vezéreket lepénzel , addig Európában béke nem lesz . Háború is neki köszönhető.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!