Migránsok verték szét a saját szállásukat Triesztben (Videó)

2022. december 21. 16:33

Az olasz kikötőváros polgármestere mutatta be a brutális rongálás eredményét.

2022. december 21. 16:33
null

Az illegális bevándorlók módszeres pusztítást hajtottak végre a számukra kialakított szálláson. Roberto Dipiazza (Forza Italia) polgármester videójában úgy fogalmazott: 

Olaszországba eddig a mediterrán útvonalon keresztül idén már több mint százezren érkeztek papírok nélkül, az olasz belügyminiszter szerint az Afrikából történő migrációt európai összefogással kell megállítani.

Nyitókép: Filippo MONTEFORTE / AFP

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Parm
2022. december 22. 10:27
Persze, hogy szétverték a budit, honnan tudnák, mire való az angolvécé?
Dr Bubo
2022. december 22. 10:19
Így jár, aki importálja a problémákat.
Gyzoltan
2022. december 22. 07:16
"Migránsok verték szét a saját szállásukat Triesztben" Ez természetes, kiszámítható volt... -pedig, még időben, figyelmeztetést kaptunk; A zsidó vallás, máig ható nagy tiszteletű, meghatározó zsidó személyisége, Maimonidész írta volt a "A tévelygők útmutatója" elismert filozófiai művében, ahol egyenesen kizár népeket, kik nem juthatnak el az igaz Isten imádatáig: "A türkök közül némelyek és az északi nomádok, a Dél feketéi és nomádjai, és mindazok akik a mi égtájunkon hasonlítanak rájuk. Olyanok ezek természetükben, mint a néma állatok, és véleményem szerint nincsenek az emberi lények szintjén, tehát szintjük az emberi szint alatt van minden létező dolgok sorában, viszont a majom fölött állanak ők, mivel inkább hasonlatosak külsejükben az emberhez, mint a majomhoz."
Backstab
2022. december 21. 22:55
Fociunnep
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!