Stoltenberg: Ukrajnának több légvédelmi rendszerre van szüksége

2022. október 12. 11:59

A NATO-főtitkár szerint a legkülönbözőbb típusú légvédelmi eszközökkel kell ellátni Ukrajnát.

2022. október 12. 11:59
null

Ukrajnának sürgősen még több légvédelmi rendszerre van szüksége területének és lakosságának védelméhez – jelentette ki a NATO-főtitkár Brüsszelben, a tagországok védelmi minisztereinek kétnapos tanácskozására érkezve szerdán.

Jens Stoltenberg üdvözölte és rendkívül fontosnak nevezte, hogy egyes NATO-tagországok légvédelmi rendszereket biztosítanak Ukrajnának, és azt mondta: az elmúlt napok légitámadásai bizonyítják, hogy a megtámadott országnak nemcsak több, hanem a legkülönbözőbb típusú légvédelmi eszközökre van szüksége.

(MTI)

Nyitókép: MTI/AP/The Canadian Press/Jason Franson

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matykox
2022. október 12. 14:50
Stoltenberg fasztársnak egy hadházy-féle méretes lófaszra lenne szüksége. Rohadt állat csicska ez is.
Pathfinder76
2022. október 12. 14:15
Ezek a zseniális ukránok pedig biztos,hogy minden légvédelmi rendszerhez értenek.Azonnal... Hiszen zsoldos kezelőszemélyzet az nem érkezhet az eszközökhöz .... NATO katonák pedig végképp nem,ugyebár. Ilyen eddig sem történt... Vagy mégis..??
Akitlosz
2022. október 12. 14:02
A NATO a legveszélyesebb szervezet a Földre, a békére és a nemzetekre. Még az Iszlám Államnál is veszélyesebb. Úgy hallottam, hogy a krími robbantást NATO országok szervezték meg, a brit és más titkosszolgálatok. A kamionba Bulgáriában szerelték be a robbanóanyagot. Azerbajdzsánban rendeltek egy 51 éves kamionostól egy műtrágya fuvart a Krímbe és amikor a hídra ért a vonat mellé, akkor felrobbantották az ártatlan embert. És még egy házaspárt, akik szerencsétlenségükre éppen a kamion mellett voltak. A hidat több titkosszolgálat is figyeli. Na persze ebből nem mostanában lesz jogerős ítélet, úgyhogy addig a tényállás még sokat változhat.
Gyzoltan
2022. október 12. 13:44
"Stoltenberg: Ukrajnának több légvédelmi rendszerre van szüksége" Ez a fickó is zsidó lenne? -olyan gátlástalanul támogatja a zsidóság háborúját... -de Európa meg is érdemli sorsát, ha képtelen mértéket tartatni az öncélú zsidó, csakis a zsidóság érdekeit képviselő, domináns zsidó képviselőkkel, tisztségviselőkkel... -már rég el kellett volna zavarnunk őket, vissza a pokolba...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!