Esküvői tragédia: 13 nő vesztette életét

2022. február 20. 10:53

Egy indiai esküvő vendégeinek asztala egy vaslappal befedett kúton állt, ez szakadt be.

2022. február 20. 10:53
null

Beszakadt egy kút egy észak-indiai esküvőn. A vendégek asztala egy vaslappal befedett kúton állt, ez szakadt be a súlyuk alatt. 

Az áldozatok leestek és betemette őket a törmelék”

 – idézte S. Rajalingam, kerületi tisztviselőt a The  Guardian.

A helyi média arról számolt be, hogy az áldozatokat kórházba szállították, de 13 nő és lány életét nem tudták megmenteni. Két személy súlyos sérüléseket szenvedett.

Nyitókép: Illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békalepcse
2022. február 21. 03:55
Törökországban is volt hasonló sok évvel ezelőtt. Ott szintén egy konyhában ásott kút szakadt be, aminek a tetejét lebetonozták. Azonban az a kút egy víznyelővé alakult, alaposan kitágult és a tánclépések hatására szakadt be. Ott szintén lakodalmat ünnepeltek.
kulszek
2022. február 20. 20:43
Túlsúly? Sok arany ékszer? Na de nem ildomos ezzel viccelni. Elnézést. Szegények. Mindenképpen gondatlanság a vendéglátó részéről.
Krupp Skya
2022. február 20. 18:49
Ide passzol a kisegér és az elefánt esküvőjének története, amikor az elefánt elpusztul a nászéjszakán, -A kurva anyját, fél napig voltam nős és most, temethetek egész életemben! Nem vagyok geci, csak kommunista és fasiszta akinek Márki Zaj bácsi képviseli az érdekeit az összefosásban.:((((((((
Ezekiel2517
2022. február 20. 16:35
A gyarmati kizsákmányolás következménye.muhaha
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!