Az olimpia főszervezője nem zárja ki az olimpia lemondását

2021. július 21. 09:05

Már több mint hetven, az olimpiával összefüggésbe hozható koronavírusos eset van Japánban. Muto Tosiro nem tartja kizártnak, hogy törlik az olimpiát, ha megnövekedik az esetszám.

2021. július 21. 09:05
null

Muto Tosiro elmondta, hogy figyelni fogja a fertőzések számát, és szükség esetén „megbeszéléseket” tart az illetékesekkeé

Érdekesség, hogy a BBC szerint a főszervező éppen aznap jelentette ezt ki, amikor a NOB elnöke, Thomas Bach bejelentette, hogy a törlés sosem volt lehetőség.

Mint ahogy azt mi is megírtuk, már több mint hetven, az olimpiával összefüggésbe hozható koronavírusos eset van Japánban, hiába nem volt még meg a hivatalos megnyitó.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vikijo
2021. július 21. 11:51
Hihetetlen hogy ilyen fegyelmezett kultúrájú ország nem tudott időben átoltakozni az olympia évében. Az emberi idiótizmus nem ismer határokat. Másrészt van annak is realitása, hogy ne oltakozzunk semmivel, lehet hogy ezeknek van igazuk, de ez azt jelentheti hogy valaki az emberiség egészsége érdekében feláldozza magát vagy a gyerekeit, hiszen a faj tényleg egészségesebb maradna ha pl. egy pandémia miatt kihalna mondjuk az emberiség fele.
Macskakalapban2
2021. július 21. 10:18
Álom gyilkos japók!
patkánynak sem nevezhető férgek
2021. július 21. 09:43
Agyhalott fasz banda. Hogy egy olyan gazdag ország, mint japán, semmit nem tudott kezdeni az oltással, hihetetlen. Meg, hogy fosnak 70 fertőzöttől...
s.g.l.
2021. július 21. 09:42
Az olimpia elkezdődött.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!